Μεικτές Ομάδες: Με ήρωα τον γκολκίπερ Γούλα οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης απέκλεισαν στα πέναλτι την Κοζάνη

Με ήρωα τον τερματοφύλακά της Βασίλη Γούλα, ο οποίος αποδείχθηκε ανίκητος στη διαδικασία των πέναλτι, η Μεικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης απέκλεισε την ΕΠΣ Κοζάνης και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Παίδων.

Καταρχήν ο Γούλας στην κανονική διάρκεια του αγώνα κράτησε ανέπαφη την εστία του (φάση από την αναμέτρηση μέσα από τον φακό της Ξάνθης Sport) και στην συνέχεια, στην διαδικασία των πέναλτι, απέκρουσε τα δυο πρώτα, έπιασε ένα ακόμα και με συνολικό σκορ 4-1 έστειλε την κάτοχο του τροπαίου ΕΠΣ Ξάνθης στην επόμενη φάση.

Το πρώτο πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα για την Ξάνθη ο Βαρσάμης, το 2-0 ο Πιστικός και το 3-0. Ο Τουλουμενίδης μείωσε σε 3-1 αλλά ο Χαλκίδης διαμόρφωσε το 4-1 και σταμάτησαν εκεί οι εκτελέσεις, χωρίς να χρειαστεί να χτυπηθούν τα τρία τελευταία πέναλτι.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Η κορυφαία ευκαιρία για την Κοζάνη ήταν λίγο πριν το ημίωρο σε σουτ του Ραφαηλίδη που κατέληξε δοκάρι και κόρνερ μετά από απόκρουση και του Γούλα. με τον Βασίλη Γούλα να αποκρούει την μπάλα στέλνοντάς την στο δοκάρι και κόρνερ. Η Ξάνθη είχε αρκετές επίσης ευκαιρίες με Χατζημεμίς, Βαρσάμη και Πιστικό αλλά επίσης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Οικονομίδη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γούλας, Βαρσάμης, Τσολάρι (46′ Νικολόπουλος), Σιέχ Σιτκή, Καδή Σακήρ, Ματζαρίδης (63′ Γουναρίδης), Χαλκίδης, Μπογιατζόπουλος, Πιστικός, Χατζή Μεμίς Μουζαφέρ, Ντελή Χασάν Κερέμ (35′ Τυριάκης).

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Χάιτας, Χασιώτης, Βουνοτρυπίδης, Γκριζης, Κικίδης, Τουλουμενίδης, Τολιόπουλος (27′ λ. τρ. Σουμελίδης 42′ Ρέλκας), Κουλουσιας, Τατσινάς, Αλμασίδης, Ραφαηλίδης (42′ Μεντεκίδης).