Β’ Εθνική: Ανακοινώθηκε στον Ερμή Λαγκαδά αλλά παραμένει και στην Νεάπολη ο Εβρίτης κόουτς Γιώργος Κυρούδης

Στον Ερμή Λαγκαδά στην Β’ Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εβρίτης προπονητής Γιώργος Κυρούδης, ο οποίος αναλαμβάνει ως το τέλος της σεζόν την τεχνική ηγεσία την «πράσινων», διαδεχόμενος τον Βασίλη Αγγέλη.

Ο τεχνικός με καταγωγη από το Διδυμότειχο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον ΣΑΠΚ Νεάπολης και στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της  Α’ ΕΚΑΣΘ.

Έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής με τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου  για τρεις σεζόν και μετά άνοιξε τα φτερά του για τις σπουδές του στην Αθήνα όπου και αγωνίστηκε σε χαμηλότερη κατηγορία. Ως προπονητής εργάστηκε σε ομάδες της Θεσσαλονίκης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με σημαντικότερες στιγμές του στην ΑΕ Συκεών(Α’ ΕΚΑΣΘ) , την ΜΕΝΤ (Β Εθνική) και βέβαια τον Ηρακλή όπου διετέλεσε και πρώτος προπονητής την περίοδο 2013-14. Στον Ηρακλή συνεργάστηκε από την Β΄ Εθνική ως την άνοδο του στην Α2.

Η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά: «Μετά από την κοινή συναινεση λύση της συνεργασίας του συλλόγου μας με τον Βασίλη Αγγελη, ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΆ ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Κυρουδη στον πάγκο της ομάδας μας, μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η ανακοίνωση της Νεάπολης: Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που ένα παιδί δικό μας καλείται να στηρίξει την προσπάθεια του φίλου σωματείου Ερμή Λαγκαδά. Ο κόουτς Γιώργος Κυρούδης αναλαμβάνει την τύχη του Ερμή στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και το μόνο που μπορούμε να του ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία και μόνο νίκες.

Ο προγραμματισμός της ομάδας μας και η προσπάθεια της συνεχίζεται κανονικά με τον Γιώργο στο τιμόνι της. Δεν αλλάζει κάτι στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας.

Η διοίκηση ήταν ενήμερη από την πρώτη στιγμή βλέποντας θετικά την προσέγγιση των δύο πλευρών για συνεργασία. 
Είμαστε περήφανοι που παιδιά δικά μας εκτός από αθλητές ,συνδράμουν και προπονητικά σε μεγαλύτερο επίπεδο.
Είμαστε χαρούμενοι που θα δούμε τον κοουτς σε πιο βαθιά νερά κάτι που δείχνει και την εκτίμηση που έχει προς το μπασκετικό χώρο.
Καλή επιτυχία Γιώργο, γνωρίζεις πως σε αγαπάμε και πως στηρίζουμε τις επιλογές σου.Το ΠΚ είναι η οικογένεια σου και εσύ είσαι ο δικός μας άνθρωπος.
Τέλος, στον Ερμής Λαγκαδά και προσωπικά στον πρόεδρο του κ.Δ.Χριστίδη θέλω να πω πως έκανε μία πολύ καλή επιλογή για την ομάδα του.

Εμείς συνεχίζουμε παρέα και πιστεύουμε για πολλά χρόνια ακόμη.