Τα συγχαρητήρια από Ολυμπιάδα Κομοτηνής και Κάλλιστο για τα μετάλλια Μπανιώτη και Παπαχρήστου

Μπορει τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου της Γλασκόβης να είναι καταρχήν προσωπικά και δευτερευόντως να ανυψώνουν την χώρα, ωστόσο υπερήφανοι αισθάνθηκαν και οι σύλλογοι των πρωταθλητών μας.

Ο Κώστας Μπανιώτης επί όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις προτάσεις που είχε, σταθερά ανήκει στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής και ως δικός της αθλητής κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου το πρώτο του μετάλλιο. Η ομάδα έγραψε λίγο μετά την ιστορική επιτυχία: «Το πρώτο Ευρωπαϊκό μετάλλιο της Ελλάδας είναι της Κομοτηνής και είναι του Konstantinos Baniotis!!!! Τα κατάφερες Γίγαντα μας……. Περήφανοι για σένα. Η Ολυμπιάδα Κομοτηνής έβαλε σήμερα τα γιορτινά της!!!».

Η Βούλα Παπαχρήστου τον φετινό χειμώνα πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ στον Κάλλιστο, την ομάδα που έχει δημιουργήσει στην Αθήνα ο Ξανθιώτης παλαίμαχος σπρίντερ Άγγελος Παυλακάκης. Ο νέος της σύλλογος έγραψε: «Βούλα Παπαχρήστου σ´ ευχαριστούμε που έκανες την Ελλάδα μας περήφανη! Σ´ ευχαριστούμε που ανήκεις στο Σύλλογό μας, Α.Ο. Κάλλιστος. Συγχαρητήρια!! Ο Α.Ο. Κάλλιστος πάντα στο πλευρό σου! Σ´ ευχαριστούμε που μας γέμισες περηφάνεια!»