Ο Εβρίτης τερματοφύλακας που αγωνίστηκε ως επιθετικός, πέτυχε γκολ και χάρισε βαθμό στην ομάδα του!!!

Πολλές φορές η αυτοθυσία των αθλητών για το καλό της ομάδας τους αναγκάζει να κάνουν πράγματα, τα οποία δεν τα συνηθίζουν. Ένα απλό παράδειγμα είναι πως όταν αποβάλλεται ένας τερματοφύλακας και έχουν συμπληρωθεί οι επιτρεπόμενες αλλαγές, ένας ποδοσφαιριστής φοράει τα γάντια και δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Στα γήπεδα του Έβρου εσχάτως είχαμε την ακριβώς αντίθετη περίπτωση. Ένας εκ των καλύτερων τερματοφυλάκων της περιοχής, ο Κώστας Συριτούδης, με τακτική παρουσία στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, αγωνίστηκε ως επιθετικός και μάλιστα χρίστηκε σκόρερ με την φανέλα του Ορφέα Σοφικού, στον αγώνα για την 14η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου!

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Δημήτρη Μηλίκα στο Ράδιο Έβρος, o Κώστας Σιριτούδης αγωνιζόμενος ως επιθετικός με το τέρμα που σημείωσε στο 80ο λεπτό έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Σοφικού απέναντι στον Άρδα Καστανέων.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που στον Έβρο παρατηρούμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα να μετατρέπεται σε επιθετικό, καθώς την ίδια πορεία είχε και ο Παναγιώτης Λογαράς στη δύση της καριέρας του, μπαίνοντας μάλιστα πολλές φορές στον πίνακα των πρώτων σκόρερ.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις πριν από μια εβδομάδα είχαμε όχι έναν αλλά δυο γκολκίπερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τους Μπινόπουλο και Βογιατζή, να αναγκάζονται να παίξουν σαν… φορ, καθώς ο ιστορικός Εθνικός δεν μπορούσε να συμπληρώσει ενδεκάδα πηγαίνοντας στο Οφρύνιο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.