Προβλέψτε τους κυπελλούχους σε Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη και κερδίστε άλμπουμ «Panini FIFA 365» με όλα τα αυτοκόλλητα

Με την έλευση του Μαρτίου το ThrakiSportS ξεκινά διαγωνισμό με τον οποίο σας καλεί να προβλέψετε τον κυπελλούχο σε κάθε ΕΠΣ του γεωγραφικού μας διαμερίσματος και να κερδίσετε τρία άλμπουμ της Panini Fifa 365 με όλα τα αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσετε.

Το Fifa 365 2019 αποτελείται από περισσότερα από 600 αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας και απεικόνισης τα οποία συμπληρώνουν το πολυτελές άλμπουμ των 64 σελίδων. Στο φετινό ελληνικό άλμπουμ μάλιστα περιλαμβάνονται και τρεις ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Από το 2015, όταν και ξεκίνησε η συλλογή FIFA 365 από την Panini, μέχρι και σήμερα, στην Ελλάδα έχουν πουληθεί αμέτρητα φακελάκια με αυτοκόλλητα και πολλά πολλά άλμπουμ!

Η νέα συλλογή περιέχει μερικά από τα δημοφιλέστερα ποδοσφαιρικά club από όλο τον πλανήτη, ενώ, μπορεί να δει κανείς φωτογραφίες με τις πιο χαρακτηριστικές ποδοσφαιρικές στιγμές της προηγούμενης χρονιάς, rankings και standings από τις μεγαλύτερες ανδρικές και γυναικείες παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως επίσης περιέχονται για πρώτη φορά τρεις ελληνικές ομάδες όπως προαναφέρθηκε.

Όλη η δράση της FIFA για το 2019 αποτυπωμένη σε μια πρωτοποριακή αυτοκόλλητη συλλογή με όλους τους superstars του παγκόσμιου στερεώματος, ατομικά στοιχεία, ομαδικές φωτογραφήσεις, εμβλήματα ομάδων και πολλά άλλα!!!

Μάζεψε τα όλα και γίνε ένας expert του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Μια ολοκληρωμένη συλλογή που θα ενθουσιάσει συλλέκτες και οπαδούς κάθε ηλικίας! Και όλα αυτά μαζί σε ένα πακέτο με ανανεωμένα γραφικά και δομή σχεδιασμένη για να ενισχύει την εμπειρία του συλλέκτη.

Το ThrakiSportS εξασφάλισε και δωρίζει στους αναγνώστες του τρία άλμπουμ από την εξατομικευμένη ελληνική έκδοση και όλα τα αυτοκόλλητα για να τα συμπληρώσετε. Συγκεκριμένα, θα δοθεί ένα συμπληρωμένο άλμπουμ για κάθε μία από τις τρεις ΕΠΣ του γεωγραφικού διαμερίσματός μας, αρκεί να κάνετε τα ακόλουθα βήματα.

1ον) Like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook (αν δεν έχετε κάνει ήδη)

2ον) Like στην επίσημη σελίδα της ελληνικής Panini στο Facebook (επίσης αν δεν έχετε κάνει ήδη)

3ον) Like και δημόσια κοινοποίηση (share) της συγκεκριμένης ανάρτησης του διαγωνισμού από το προσωπικό σας προφίλ στο facebook

4ον) Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού, με το οποίο θα αναφέρετε για ποια ΕΠΣ θέλετε να λάβετε μέρος, ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το κύπελλο σε αυτήν, απέναντι σε ποιον αντίπαλο στον τελικό και ποιο θα είναι το σκορ στην κανονική διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα (σε περίπτωση που ο τελικός κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι θα πρέπει δηλαδή να αναφέρετε ισόπαλο αποτέλεσμα).

Κάθε ένας μπορεί από κάθε προφίλ που διαθέτει να διεκδικήσει μόνο ένα από τα άλμπουμ, είτε αυτό για την ΕΠΣ Έβρου είτε αυτό για την ΕΠΣ Θράκης (Ροδόπης) είτε αυτό για την ΕΠΣ Ξάνθης. Και μην καθυστερήσετε, γιατί όσο νωρίτερα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε εφόσον κάνετε σωστές προβλέψεις. Καλή επιτυχία…