Η νέα εποχή του ThrakiSportS ξεκίνησε! Μπείτε και εσείς σε αυτήν…

Τις προηγούμενες ώρες το ThrakiSportS για αρκετές ώρες είχε εξαφανιστεί από τον αέρα. Τις προηγούμενες εβδομάδες συχνά συνέβαινε το ίδιο. Αιτία, η αλλαγή του ThrakiSportS, έξι χρόνια μετά την πρώτη φορά που βγήκε στον αέρα.

Είναι το τέταρτο αλλά και πιο ριζικό «λίφτινγκ» στο οποίο προχωράμε, μετά την έναρξη αυτής της προσπάθειας τέτοια μέρα, έξι χρόνια πριν. Ήταν 1η Μαρτίου του 2013 όταν το ThrakiSportS σε δοκιμαστική ακόμα μορφή έβγαινε στον αέρα. Ένα άρθρο που είχε την προαναγγελία του αγώνα του κομοτηναίου άλτη του ύψους Κώστα Μπανιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που τότε διεξαγόταν στο Γκέτεμποργκ ήταν το πρώτο που δημοσιεύθηκε (θυμηθείτε το με ένα κλικ ΕΔΩ).

Εξι ακριβώς χρόνια μετά, ίδια μέρα, ο κομοτηναίος άλτης προετοιμάζεται για την συμμετοχή του σε ένα ακόμα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πολλά όμως έχουν αλλάξει σε αυτά τα χρόνια για τον ίδιο αλλά και για εμάς, που ξεκινήσαμε σαν χόμπι και καταλήξαμε να αποτελούμε καθημερινή συνήθεια για την καταγραφή και την ενημέρωση της αθλητικής ιστορίας της Θράκης μας. Των προσπαθειών των ομάδων και των αθλητών που κατάγονται ή έχουν σχέση με το γεωγραφικό μας διαμέρισμα.

Σε αυτά τα έξι χρόνια φίλοι έφυγαν, άλλοι ήρθαν, η παρέα μεγάλωσε, μίκρυνε, γέλασε, έκλαψε, μάλωσε, ξεμάλωσε αλλά παραμένει σταθερά στις επάλξεις, σε αυτό που υπήρξε όραμα από την πρώτη στιγμή. Με τα καλά μας και τα στραβά μας, με τις επιτυχίες μας και τα λάθη μας, παραμένουμε δυνατοί και θα παραμένουμε όσο το επιτρέπει η υγεία και η όρεξή μας – και όσο φυσικά μας το επιτρέπετε και εσείς.

Σε αυτή τη νέα εποχή το ThrakiSportS γίνεται πιο διαδραστικό, πιο φιλικό στα νέα μέσα τεχνολογίας, δίνει μεγαλύτερο λόγο στους αναγνώστες του αλλά παράλληλα γίνεται και πιο παρεμβατικό. Πλέον ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Τα αθλητικά που θεωρούνταν κάτι δευτερεύον στην Θράκη, αποτελούν πλέον κυρίαρχη ύλη στις τοπικές εφημερίδες και βασικό θέμα συζήτησης στις παρέες. Δημιουργήθηκαν χάρη στο ThrakiSportS και άλλες ιστοσελίδες με παρεμφερή ύλη. Πλέον η πληροφορία υπάρχει και σε αφθονία – χάρη και στα κοινωνικά δίκτυα που επίσης έχουν αναπτυχθεί. Έτσι και το ThrakiSportS, χωρίς να σταματήσει να την παρέχει αυτήν την πληροφορία, θα προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Όπως έξι χρόνια σας έχει συνηθίσει. Δίνοντας πρωτίστως έμφαση όχι σε αυτά που μπορούν εύκολα να αναζητηθούν και να καταγραφούν, αλλά σε εκείνα που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά.

Η νέα εποχή ξεκίνησε. Θα μας πάρει ίσως λίγο χρόνο να την συνηθίσουμε και εμείς, από κάθε άποψη, να μας συνηθίσετε και εσείς. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι σε αυτήν την προσπάθεια θα μας αγκαλιάσετε ακόμα πιο σφιχτά, όπως τόσα χρόνια κάνετε. Τα καλύτερα έρχονται και θα τα ανακαλύπτετε σιγά – σιγά, το επόμενο διάστημα, με ορίζοντα με τη νέα αγωνιστική σεζόν το τοπίο της αθλητικής ενημέρωσης στην Θράκη να έχει πλήρως αλλάξει χάρη και στο ThrakiSportS, όπως άλλωστε άλλαξε τα προηγούμενα χρόνια χάρη σε αυτήν την μεγάλη παρέα, αυτήν την «οικογένεια» στην οποία ανήκουμε όλοι μας…