Super League: Στα Γιάννενα Κ17 και Κ15, ρεπό η Κ19 του ΑΟΞ

Με δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί η δράση για τον ΑΟΞ στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η Κ19 δεν θα αγωνιστεί καθώς η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ορίστηκε για τις 23 Μαρτίου, ενώ αντίθετα εκτός έδρας αναμετρήσεις την Κυριακή στα Γιάννενα έχουν η Κ17 και η Κ15 της ξανθιώτικης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ17 του Κώστα Προδρομίτη για την 22η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος δίνει εναν τελικό αφού θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 12:45 στο αθλητικό κέντρο Epirus με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο και κυνηγά βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι που είναι στην 2η θέση έχουν 31 βαθμούς ενώ η ξανθιώτικη ομάδα έχει 26. Διαιτητής του αγώνα θα είναι οι Μπούμπας, Γεωργίου, Γκέλης της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά το εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Παναιτωλικού την Κυριακή στις 10:30 φιλοξενούνται στο αθλητικό κέντρο Epirus από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 20 βαθμούς και είναι στην 2η θέση μαζί με τον Άρη, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 9 πόντους μετά από 12 αγώνες. Την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής θα διευθύνουν οι Τζόβας, Αγορας, Σπυρογιώτης της ΕΠΣ Ηπείρου.