ΕΠΣ Θράκης: Νίκη – ρεβάνς του Πανθρακικού επί της μαχητικής Γρατινής

Σημαντική νίκη ρεβανς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο που τον κρατά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πήρε ο Πανθρακικός στο γήπεδο Κάλχα με 0-1 επί της Δόξας Γρατινής που πραγματοποιεί μέτρια πορεια.

Οι γηπεδούχοι σε ένα μέτριο αγώνα ήταν καλύτεροι, ωστόσο δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα του Πανθρακικού και να νικήσουν τον γκολκήπερ Πουλακίδα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Βαγγέλης Γρίβας στο 86′ με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ μέσα σε πανυγήρια για τους πάικτεςτου Γεμενετζή.

Πλέον η προσοχή της ομάδα του Πανθρακικού επικεντρωνεται στον εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ενώ η Γρατινή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Σώστη.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Στοινοβιτς): Βαρελας, Κακανούδης, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Γιολδάσης, καμζέλας, Νεαζή Αλη, Κρεμμύδας, Στοίνοβιτς, Μορφακιδης, Γαβριηλ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Πουλακιδας, Παύλου, Τσαγκαλιδης, Μεριτς, Καραγιαννίδης, Ζηκος (90′ Κουτσουκανιδης), Μπιλμπιλης (76′ Βασιλακάκης), Γριβας, Θωμάς (58′ Χατζηιωαννίδης), Μουρατιδης (86′ Γρηγοριαδης), Μαυράκης