Για 20 χρόνια το «Νίκος Σαμαράς» στον Δήμο Ορεστιάδας με υπογραφή τεσσάρων υπουργών!!! (+pic)

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση τεσσάρων υπουργών με την οποία παραχωρείται στον Δήμο Ορεστιάδας για τα επόμενα 20 χρόνια το νέο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς».

Το κλειστό γυμναστήριο κατασκευάστηκε χάρη στο πρόγραμμα «Ελλάδα 2004» και με την απόφαση που συνυπογράφουν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και οι υπουργοί Εσωτερικών, Οικονομικών και Τουρισμού, θα ανήκει στον Δήμο Ορεστιάδας για τις επόμενες δύο δεκαετίες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Δήμος θα επωμιστεί το κόστος της συντήρησης, με βοήθεια φυσικά και από την κεντρική πολιτεία, χωρίς να υπάρχουν όμως οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που παρατηρούνται σε αυτές τις περιπτώσεις (για παράδειγμα να μην μπορείς να κάνεις μια παρέμβαση γιατί χρειάζονται οι υπογραφές των τεσσάρων υπουργών).

Την ευχάριστη είδηση την ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης μέσω facebook. Εκεί έγραψε:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η Κ.Υ.Α ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ(ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ” ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!ΣΥΝΤΟΜΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.