Volley League: Παίζει ξανά μπροστά στο κοινό του μετά από… δύο μήνες ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχθεί το Σάββατο τον Φοίνικα Σύρου και θα παίξει έτσι μπροστά στο κοινό του μετά από δύο ολόκληρους μήνες.

Ο τελευταίος αγώνας που έδωσε ο Εθνικός στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου όταν είχε υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και είχε ηττηθεί με 3-0 σετ.

Έκτοτε αφενός λόγω της διακοπής, αφετέρου λόγω της κλήρωσης που τον έφερε να έχει ματς εκτός έδρας και φυσικά εξαιτίας των ρεπό, ο Εθνικός δεν έδωσε αγώνα μπροστά στο κοινό του.

Παραμονές Χριστουγέννων αγωνίστηκε στην Κομοτηνή, μετά την διακοπή πήγε στην Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον Ηρακλή, μετά είχε ρεπό, έπειτα διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω τελικού Λιγκ Καπ και το περασμένο Σάββατο που ξανάρχισε, ο Εθνικός έπαιξε και πάλι εκτός έδρας με τον Παμβοχαϊκό.

Το ματς με τον Φοίνικα θα είναι το έκτο εντός έδρας για τον Εθνικό στη σεζόν. Εχει νικήσει τον Ηρακλή, τον Παμβοχαϊκό και την Κηφισιά, ενώ ηττήθηκε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Απομένουν άλλα τρία εντός έδρας ματς με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και την ΑΕ Κομοτηνής.