Super League: Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του αρχηγού της ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου

 

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος κλήθηκε για την Πέμπτη (7/2) από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος ζήτησε το βίντεο από την στιγμή που πανηγυρίζει στο πρόσφατο ντέρμπι της «Ένωσης» με τον ΠΑΟΚ και είναι πιθανή η τιμωρία του.

Μάλιστα, κινδυνεύει να τιμωρηθεί για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την άλλη μεθεπόμενη Κυριακή, εφόσον τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές ή εφόσον τιμωρηθεί έστω και με μία, αλλά η τιμωρία εκδοθεί μετά το Σαββατοκύριακο. Η ανακοίνωση της Super League:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 7-2-2019 και ώρα 13:00 τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο, σε συνέχεια πειθαρχικής δίωξης του υπευθύνου ασκήσεως διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων.
“Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6936/6-2-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 7-2-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει του ίδιου άρθρου είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Κώστας Φορτούνης. Από εδώ και πέρα μένει να δούμε σε ποιο ματς θα εκτίσει ο Μάνταλος, με τα σενάρια να είναι δύο εφόσον βγει η άμεσα η απόφαση: Ή δεν θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο ή με τον ΟΦΗ την Κυριακή (10/2). Αν ωστόσο καθυστερήσει για κάποιον λόγο, όπως προαναφέρθηκε, δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόβλημα και για το ματς με τον Ολυμπιακό.