Κύπελλο Ελλάδος: 6+1 tips για τον νοκ άουτ προημιτελικό ΠΑΟΚ – ΑΕ Κομοτηνής (17:30, LIVE ThrakiSportS)

Η ΑΕ Κομοτηνής ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση – νοκ άουτ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει 6+1 tips για τον αγώνα.

1. Ο ΠΑΟΚ εκτός από ξεκάθαρο φαβορί είναι και κάτοχος του τροπάιου, άρα έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση.

2. Σε δύο φετινά παιχνίδια με την ΑΕ Κομοτηνής έχει ισάριθμες νίκες. Ωστόσο η ΑΕΚ του έβαλε δύσκολα, ειδικά στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος στην Κομοτηνή.

3. Για την ΑΕ Κομοτηνής το κύπελλο δεν είναι στόχος. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει από παιχνίδια σαν το σημερινό και καμία απολύτως ζημιά.

4. Στους Κομοτηναίους κάθε παιχνίδι βοηθά τους παίκτες να συνηθίσουν τις νέε προσθήκες, με τον Ουκρανό να είναι η τελευταία από αυτές μόλις την περασμένη εβδομάδα.

5. Το ματς ξεκινά στις 17:30 και το διευθύνουν οι Αβραμίδης, Ισκας. Δεν υπάρχει τηλεοπτική ή ραδιοφωνική μετάδοση παρά μόνο διαδικτυακή – από το ThrakiSportS.

6. Ο νικητής θα μάθει αύριο το μεσημέρι τον αντίπαλό του, αφού η κλήρωση έχει προγραμματιστεί στις 12:00 αν και δεν θα έχει ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση.

7. Ηδη έχουν προκριθεί η Ροδίων Άθλησις από την Δευτέρα και ο Φοίνικας Σύρου που νίκησε χθες την Κηφισιά. Σήμερα παίζουν ακόμα Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ΑΕΝ Πανοράματος – Πήγασος Πολίχνης, ΧΑΝΘ – Ηρακλής και την ερχόμενη Τρίτη Νέστωρ – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.