Super League: Έχασαν το τρίποντο στο φινάλε με αμφισβητούμενο τέρμα από τους 10 του Άρη οι έφηβοι του ΑΟΞ

 

Ένα όμορφο παιχνίδι με 6 τέρματα, ανατροπές αλλα και αμφισβιτούμενες φάσεις έγινε στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης όπου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 η Ξανθη έχασε την νικη αν και προηγήθηκε με το τελικό 3-3 να αφηνει με παράπονα τους Θρακιώτες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το καλημερα στο 1′ με τον Βασιλόπουλο, με τους παίκτες του Κώστα Προδρομίτη να ισοφαρίζουν με τον Κωσταρέλη στο 10′. Ο Άρης στο 23′ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ζησόπουλο, ενώ η Ξάνθη έκανε την ανατροπή σε 12 λεπτά καθώς οι Τσιτσεκίδης στο 53′ και Τσιπούρας στο 65′ διαμόρφωσαν το 2-3 που όμως δεν ήταν τελικό παρά την καλή αγωνιστική εικόνα της ξανθιώτικης ομάδας αφού οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν στο 75′ στο τελικό 3-3 με γκολ οφ σάιτ του Γραμμένου σύμφωνα με τους Ξανθιώτες. Μετά από την ισοπαλία η Ξανθη έχει 23 βαθμούς παραμένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενω ο Αρης 21 που αγωνιζόταν για 40 λεπτά με 10 παίκτες.

ΑΡΗΣ (Καζάνας): Απαλάκης, Μαρμαρίδης, Δήμου, Βολανάκης, Βασιλόπουλος, Σάλιαρης, Σάιμπερτ, Κριμιτζάς, Γραμμένος, Καλαϊτζής, Ζησόπουλος.

ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης):Κοτσάκης, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Δήμος, Κωσταρέλης, Χασάνογλου (76′ Μπαζοΐδης), Γκαρνέτας (60′ Δημητριάδης), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης, Μολώνης (46′ Τσιπούρας).