Γ’ Εθνική: Μάχη για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερς μετά τη μεταγραφή στον Ηρακλή του αρχιγκολτζή του 1ου Ομίλου

 

Μάχη θα γίνει για τον πρώτο σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού ιι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιώργου Παυλίδη με τη φανέλα του Αετού Οφρυνίου μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών με κερδισμενο τον Ηρακλή του Μανουέλ Ρόκα.

Ο πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου με 11 τέρματα ήταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά τελικά το απόγευμα της Παρασκευής (25/1) κατέληξε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Την ανακοίνωση της μεταγραφής του 22χρονου Δραμινού επιθετικού στον Ημίθεο ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα του Οφρυνίου, με τους ανθρώπους του Αετού να εύχονται καλή επιτυχία μετά το άλμα στην καριέρα του.

Ο Παυλίδης έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Δόξας Δράμας, την ΑΠΕ Λαγκαδά (σε επίπεδο Γ’ Εθνικής) και τον Πανδραμαϊκό και το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή θα το υπογράψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και δύσκολα θα αγωνιστεί με το Σιδηρόκαστρο.

Η ανακοίνωση του Αετού Ορφανού: ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ…για τον ποδοσφαιριστη της ομαδας μας Γιωργο Παυλιδη που με την αξια του και τα 11 γκολ που πετυχε με την φανελα του Αετου “εκτισε” το σκαλοπατι για τον Ηρακλη ..το ΔΣ οι προπονητες οι συμπαικτες και οι φιλαθλοι της ομαδας του Οφρυνιου ευχονται υγεια και καλη ποδοσφαιρικη σταδιοδρομια στον δρομο που θα τον οδηγησουν ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ….καλη τυχη φιλος….

Πλεον 4 παίκτες θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση ο Μαρκόπουλος και Τσούτσης της Καβάλας που έχουν 9 τερματα, ο Αλέξης Μελισσόπουλος που έχει 8 και ο Μουδούρογλου που έχει 7.

Η μάχη των σκορερ:

11 τέρματα: Γ. Παυλίδης (Αετός Ορφανού)

9 τέρματα: Παπαβασιλείου (Πανσερραϊκός), Μαρκόπουλος, Τσούτσης (Καβάλα)

8 τέρματα: Aλ. Μελισσόπουλος (Νέστος Χρυσούπολης).

7 τέρματα:  Mουδούρογλου (Αετός Ορφανού)