Γ’ Εθνική: Άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο ο ελλιπής ΠΑΟΚ Κοσμίου απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Μόνο για ένα ημίχρονο άντεξε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου, αφού μπορεί να ταξίδεψε με μόλις 13 παίκτες και να ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο κατέρρευσε στο δεύτερο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Παραλιμνίου που προηγήθηκε με το παρθενικό γκολ του Ντιαλό στο 16ο λεπτό, αφού προηγήθηκαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Μουτεσίδη και τον Ζυγκερίδη. Το γκολ προήλθε από σέντρα από δεξιά και κεφαλιά του Ντιαλό από θέση σέντερ φορ. Το γκολ πανηγυρίστηκε έντονα τόσο από τον σκόρερ όσο και από τους συμπαίκτες του.

Η συνέχεια του ημιχρόνου δεν ήταν το ίδιο καλή για τους γηπεδούχους. Το Κόσμιο ανέβασε την απόδοση του και έβαλε δύσκολα στον Απόλλωνα, αν και ο τελευταίος είχε την ευκαιρία να σκοράρει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με το σουτ του Β.Καρυοφύλλη να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι ύστερα από ωραία πάσα του Ζυγκερίδη.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων μετά από χέρι αμυνόμενου μέσα στην μεγάλη περιοχή. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Ρουμπιές για την ισοφάριση. Οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά ο Απόλλωνας με στόχο να πετύχει το δεύτερο γκολ. Σε φάση μέσα στην περιοχή ανατράπηκε ο Ζυγκερίδης με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι στο 58ο λεπτό. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μουτεσίδης ο οποίος ευστόχησε για το 2-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα αφού το Κόσμιο δεν είχε δυνάμεις να επανέλθει με τον Απόλλωνα να χτυπάει στις αντεπιθέσεις με κύριο άξονα τον Μουτεσίδη και τις αλλαγές του Παύλου Δημητρίου, τον Τάκα και ιδιαίτερα τον Σιψή που έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Μετά από προσπάθεια του Σιψή, ο Μουτεσίδης πέτυχε το 3-1 στο 78ο λεπτό. Ακολούθησαν δυο γκολ του νεαρού Παναγιώτη Σιψή(τα πρώτα του με τον Απόλλωνα) στο 88ο λεπτό και στο 90ο λεπτό για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Π. Δημητρίου): Γουναρίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Λιάρας, Μουτεσίδης, Νικολαΐδης (75′ Μεταλλίδης), Ζυγκερίδης(69′ Σιψής), Β. Καρυοφύλλης, Ντιαλό(63′ Τάκας)
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σάββας Αϊβάζης): Ράπτης, Βούλγαρης, Τριάντης, Δημοσθένους, Λεβεντέλης, Γιαννακόπουλος, Καρατσιούνας, Ταχτσόγλου, Ρουμπιές, Νάνος, Τζατζανάς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ