ΕΠΣ Ξάνθης: Σε έναν μήνα οι εκλογές! Οι 6+1 «παλιοί» της ομάδας Πανίδη και οι 8 νέοι υποψήφιοι

Σε ακριβώς ένα μήνα από τώρα, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Ο νυν πρόεδρος Γιώργος Πανίδης είναι γνωστό ότι θα διεκδικήσει δεύτερη συνεχόμενη θητεία, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν, όπως ο ίδιος έχει τονίσει. Ωστόσο στη νέα αυτή τετραετία θα έχει μαζί του ως συνοδοιπόρους λιγότερα από τα μισά μέλη του απερχόμενου ΔΣ.

Ο νυν αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης, ο β’ αντιπρόεδρος Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας, ο ταμίας Χακάν Ισμέτογλου και τα μέλη Γιάννης Πιστόλας, Θανάσης Κατσαρός είναι μαζί με τον ίδιο τον Γ. Πανίδη τα επτά συνολικά μέλη του απερχόμενου 11μελούς διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ξάνθης που θέτουν εκ νέου υποψηφιότητα.

Στις εκλογές της 15ης Φλεβάρη θα εκτεθούν ακόμα ως υποψήφιοι οι Ζήσης Λαβτζής, Γιώργος Κερμενίδης, Γιάννης Παπατζής, Στάθης Πανίδης, Ειρήνη Γαλαχουσίδου, Χασάν Νουρή Ογλού, Γιάννης Γιοβανούδης Ιωάννης και Παναγιώτης Εγγλέζος. Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή θα είναι οι Τζαφέτ Κουρού, Θανάσης Λαζαρίδης και Λάζαρος Καλεντερίδης.

Σε σχέση με το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης δεν ξαναθέτουν υποψηφιότητα ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Νικόλαος Λεσκόφτσης και τα μέλη Γεώργιος Γκούρτσας, Αντώνης Κουτσουρλής και Γεώργιος Γουναρίδης (ο οποίος προερχόταν από την ομάδα Γκιρτζίκη στις προηγούμενες εκλογές και στο μεταξύ είχε αντικαταστήσει τον Τάκη Μπέρτο).

Στην φωτογραφία αρχείου το απερχόμενο ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης λίγο μετά την εκλογή του, στις αρχές Φλεβάρη του 2015…