49χρονος στρατιωτικός στον Έβρο οριζόταν ως επόπτης σε αγώνες χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ διαιτητής!!!

Μία απίστευτη υπόθεση ερευνάται στην Αλεξανδρούπολη. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εβρου έλαβε με δικαστικό επιμελητή αίτημα του 49χρονου Δ.Κ., στο οποίο ανέφερε: «Παρακαλώ να με διαγράψετε από τα μητρώα του Σ.Δ.Π. Εβρου επειδή είμαι στρατιωτικός και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος».

Ωστόσο συμφωνα με το αποκαλυπτικό post του Κυριάκου Θωμαΐδη στο μπλογκ του dikisports, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο Δ.Κ. δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρξε ποτέ διαιτητής!

Η έκπληξη ήταν πολύ μεγαλύτερη, αναφέρει το δημοσίευμα, όταν πιστοποίησαν ότι το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2017 ο Δ.Κ. ήταν βοηθός διαιτητή σε 4 αγώνες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Εβρου!

Ο λόγος του αιτήματος για διαγραφή, εξηγεί το ίδιο δημοσίευμα, ήταν επειδή η ΕΠΣ Εβρου δεν επιθυμεί οι διαιτητές της να είναι εγγεγραμμένοι στο Σύνδεσμο Διαιτητών γιατί η ίδια εισπράττει τα ποσοστά από τις αμοιβές τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχει φτάσει στα πολιτικά δικαστήρια η υπόθεση της κόντρας του Συνδέσμου Διαιτητών Έβρου με την ΕΠΣ Έβρου, με το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης να δικαιώνει τους διαιτητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here