ΕΠΣ Έβρου: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή με «άρωμα» Παναθηναϊκού στον φιλόδοξο Έβρο Σουφλίου!

 

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Έβρος Σουφλίου που επιδιώκει την επάνοδό του στην Γ’ εθνική και την επιστροφή στους τίτλους αποκτώντας τον Αθηναίο μεσοεπιθετικό Κώστα Δημαρά.

Ο 23χρονος Δημαρας που υπηρετεί την θητεία του στον Έβρο, αγωνιζόταν την τελευταία διετία με τον Πανερυθραϊκό στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στις ακαδημίες του Παναθηναικού.

H ανακοίνωση του Έβρου Συφλίου: Tο ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστη Κωνσταντίνο Δημαρά. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστης αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Ακάδημο Αμαρουσίου, Μελίσσια (Α’ ΕΠΣ Αθηνών), ΠΑΟ Κ20, Κηφισιά (Γ Εθνική) Αγ, Ανάργυροι, και Πανερυθραικό (Α’ ΕΠΣ Αθηνών). Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανερυθραικού και ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό του συλλόγου κ. Κονταράτο για την συνεργασία τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο του πρωταθληματος.. Καλώς ορίζουμε τον Κωστα στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία.