Έβαλαν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης την ώρα του ΑΟΞ-Ολυμπιακός! Ζαγναφέρης ο μόνος πολιτικός στο γήπεδο

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, που έχει εκφράσει την φιλοδοξία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές να κατέβει και ως υποψήφιος περιφερειάρχης, ήταν το μόνο πολιτικό πρόσωπο που αιχμαλωτίστηκε στο γήπεδο των Πηγαδίων της Ξάνθης το απόγευμα της Τρίτης για την αναμέτρηση του ΑΟΞ με τον Ολυμπιακό.

Συνήθως παραμονές εκλογών γίνεται πολιτική πασαρέλα στις εξέδρες των γηπέδων, ιδίως σε τέτοιους εμπορικούς αγώνες αλλά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση τα πράγματα ήταν διαφορετικά όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κόπηκαν μόλις 190 εισιτήρια αν και αντίπαλος της Ξάνθης ήταν μια από τις πιο εμπορικές ομάδες της χώρας, αν όχι η πιο εμπορική.

Προφανώς το τσουχτερό κρύο στέρησε από αρκετό κόσμο την παρουσία του στο γήπεδο. Αλλά όχι μόνον αυτό. Σε δημοτικό επίπεδο ο Δήμος Ξάνθης επέλεξε να ορίσει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την πρώτη για το 2019, την ώρα του αγώνα με αποτέλεσμα και όσοι τυχόν δημοτικοί σύμβουλοι ήθελαν να πάνε γήπεδο να μην μπορούσαν (ή όσοι δεν ήθελαν να βρήκαν μια ωραία δικαιολογία για να μην πάνε).

Σε κάθε περίπτωση, άπαντες οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Ξάνθης ήταν απόντες με εξαίρεση τον Ζαγναφέρη που τυγχάνει γνωστός φίλαθλος του ΑΟΞ με σταθερή παρουσία στην εξέδρα των επισήμων. Ο Ζαγναφέρης, ο γιος του οποίου παίζει μπάλα στην Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε την αναμέτρηση έχοντας μάλιστα δίπλα του τον πρόεδρο και διευθυντοντα συμβουλο της ομάδας της Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου.