Α2 Ανδρών: Επιστροφή στους πάγκους για τον Μιχάλη Κουταλιανό

 

Ο Μιχάλης Κουταλιανός επιστρεφει στους πάγκους της Α2 Κατηγορίας και θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Σορώτου  στον πάγκο του Κόροιβου.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αμαλιάδας κινήθηκαν αστραπιαία, και βρίσκονται σύμφωνα με το basketa, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έφτιαξε το όνομα του στον Κολοσσό Ρόδου, του οποίου υπήρξε πρώτος προπονητής αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ, εργάστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Αίολο Αστακού τις σεζόν 2015-2016, όταν και κέρδισε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής με ρεκόρ 27-1, και την ερχόμενη σεζόν τον οδήγησε σε πολύ καλή πορεία στην Α2 Ανδρών. Στη συνέχεια, και αφού η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας αποχώρησε από τις Εθνικές κατηγορίες, εργάστηκε στον Εθνικό, από τον οποίο αποχώρησε τον περσινό Ιανουάριο. Πλέον, και ένα χρόνο μετά δείχνει να βρίσκει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, αναλαμβάνοντας τον Κόροιβο, ο οποίος με ρεκόρ 5-7 θα παλέψει να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ξεκινησε ωστοσο την καριέρα του ως φοιτητης ΤΕΦΑΑ από ομάδες της Κομοτηνής, αρχικά στην Α.Ε. Κομοτηνής το 2002, όταν και η ομάδα της Κομοτηνής αγωνιζόταν στην Α΄ Κατηγορία της  ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τη επόμενη μισή σεζόν βοηθός προπονητή στον ΓΑΣ Κομοτηνής στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Αν οι δυο πλευρές δώσουν τα χέρια, θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τον Αμύντα στο κλειστό της Ήλιδας.