ΕΠΣ Θράκης: «Μπαμ» στην Δόξα Γρατινής! Παρά το φλέρτ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Ζόραν Στοΐνοβιτς στην θέση του Γιώργου Δίγκα

 

Μεγάλο όνομα θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δίγκα στον πάγκο της Δόξας Γρατινής.

Ο Ζόραν Στοίνοβιτς μετά την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αναλαμβάνει αλλη μια Δόξα, αυτήν της Γρατινής αφού πριν από λίγο συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Τσιμπούκα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Δίγκα που πήγε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS τον νεο προπονητή της Γρατινής βολίδοσκοπησε και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (που μίλησε και με άλλους όπως τον Ηλία Σαλαμανή), την περίοδο των γιορτών με τον Στοίνοβιτς (φώτο από αγώνα στο Φωτης Κοσμας) να μην τα βρίσκει με την ομάδα του Εβρου, η οποία τελικά συμφώνησε μετέπειτα με τον προπονητή της Γρατινής Γιώργο Δίγκα.

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Άρη, Τρίκαλα, Παναιτωλικό και Πανθρακικό, προ μια τετραετια έφτασε κοντά στον Άρη της Γ’ Εθνικής του Άλεξ Κάλας σαν αντικαταστάτης του Πάολο Κάμπος, ενώ πρό τριετία μετά την φυγή του Γιάννη Χατζηνικολάου έκατσε ως head coach στον πάγκο του Πανθρακικου, οπου ηταν για χρόνια προπονητής τωνα καδημιών του και της ομάδα Κ15 και Κ19, ενω πέρυσι έκατσε στον πάγκο της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και ήταν τεχνικός σύμβουλος στην Σπάρτη.

O 43χρονος Σερβοέλληνας προπονητής έχει τέσσερα αγόρια, τον μεγάλο στην ομάδα του Κοσμίου, τον Χρήστο στο Νέο Σιδηροχώρι και τον διεθνή με την Σερβία Νάση στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της Δόξας Γρατινής: Ο ΖΟΡΑΝ ΣΤΟΙΝΟΒΙΤΣ θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.Ένας πολύπειρος coach με μεγάλη ιστορία και γνώση του ποδοσφαίρου που την δεδομένη είναι η ιδανική λύση και σίγουρα θα οδηγήσει την ομάδα σε υψηλότερους στόχους.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!