Volley League: Ραγδαίες εξελίξεις με αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕ Κομοτηνής παραμονές κρίσιμου αγώνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κομοτηνή, με τους νεοφώτιστους να προχωρούν σε αλλαγές στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το VolleyNews, ο Ιταλός Ρενάν Μπερτασόνι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ροδόπης, με τον Θάνο Μαρούλη να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Ιταλός πάντως βρίσκεται ακόμα στην Κομοτηνή και το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί κανονικά στην κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παμβοχαϊκό, όπου η ΑΕ Κομοτηνής θα επιδιώξει τη νίκη που θα την φέρει μακριά από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά τον αγώνα ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα λυθεί το συμβόλαιό του, κοινή συναινέσει. Δεν αποκλείεται πάντως αυτή να μην είναι η μοναδική αλλαγή στην οποία θα προχωρήσει η ΑΕ Κομοτηνής πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού φημολογείται άλλη μία τουλάχιστον.

Ο Θάνος Μαρούλης ξεκίνησε την σεζόν στην γαλλική Σεντ Κεντέν αλλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το γσλλικό πρωτάθλημα. Συμφώνησε με την διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής μέχρι το τέλος της σεζόν. Όταν επέστρεψε από την Γαλλία, έκανε προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό για να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.