LIVE η Γ’ Εθνική: Νέστος – Ορφέας, Άρης Αβάτου – Σιδηρόκαστρο, Εθνικός Αλεξ. – Παραλίμνιο, Καλαμπάκι – Ασπίδα και Πανσερραϊκός – Κόσμιο

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 10ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα πέντε παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με όλες τις ομάδες της Θράκης να δίνουν σημαντικά παιχνίδια, 2 εντός και 3 εκτός έδρας.

Ωρα 13:38 Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, πάμε να δούμε το πρόγραμμα της αγωνιστικής που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφεροντα παιχνίδια.

Ωρα 13:44 Οι σημερινοί αγώνες του Α’ Ομίλου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου, Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης , ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίδα Ξάνθης , Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου, Αλέξανδρος Κιλκίς – Καβάλα , Άρης Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου και Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ωρα 13:49 Ξεκινάμε από το γειτονικό ντέρμπι της Χρυσούπολης, όπου ο Ορφέας Ξανθης (17 βαθμοί) θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης (21 βαθμοί) του Κυριακου Κετσιεμενίδη. Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν θα εχει στην αποστολή τους τιμωρημένους Χακη Τζαμπαζ και Ηλία Μακράκη, αλλα επιστρεφει ο Βασίλης Καραγκιόζης. Από την άλλη ο πρωτοπόρος Νέστος των πολλών Θρακιωτών μετρα 3 σερί νίκες και 6 στα τελευταία 7 παιχνίδια και θέλει την 4η στην Χρυσούπολη ώστε να παραμείνει πρώτος.

Ωρα 13:55 Θεωρητικά εύκολη αποστολή έχει ο Θρακοφάγος Άρη Αβατου (14 βαθμοί) απέναντι στον Εθνικο Σιδηροκάστρου (8 βαθμοί) που μετρά 3 σερί ήττες και 5 στα τελευταία 6 παιχνίδια.  Ο Γιώργος Μαραντάς θα έχει τις γνωστές απουσίες όπως αυτές των Μπουνταγκίδη και Βαφειάδη, ωστόσο στο στρατόπεδο του Άρη υπάρχει αισιοδόξία για την τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας που θα την απομακρύνει 9 βαθμούς από τους αντιπαλους της και την ζωνη του υποβιβασμού.

Ωρα 14:00 Ο νεανικός ΠΑΟΚ Κοσμίου (7 βαθμοί) μετά τις ήττες από τον Άρη Αβατου και τους Καβαλιώτες Κεραυνό Πέρνης και ΑΟΚ φιλοξενείται στις Σέρρες από τον Πανσερραικό που άλλαξε προπονητή μετά την φυγή του Σάκη ΑναστασιάδηΟ Σάββας Αϊβάζης αντιμετωπίζει τρια σημαντικα προβλήματα κυρίως στην άμυνα με τις απουσίες των Ζαγγουλου, Δημοσθένους και Τριαντου, ωστόσο επιστρέφει ο Ρουμπιές και είναι κανονικά στην αποστολή ο Δεληγιάννης.

Ωρα 14:04 Πρόωρος τελικός για την Ασπίδα Ξάνθης (6 βαθμοί), είναι ο αγώνας απέναντι στην ισοβαθμη και επίσης ουραγό ΑΕ Καλαμπακίου (6 βαθμοί) αφού και οι δυο βρισκονται στο -5 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Ασπίδα μετρά 2 βαριές ήττες και θέλει οπωσδήποτε νίκη ώστε να τελειώσει πρόωρα τους Δραμινούς και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Ο Χρήστος Σαμαράς έχει και πάλι σημαντικές απουσίες.

Ωρα 14:10 Τέλος ο ουραγός Εθνικός Αλεξανδρούπολης (6 βαθμοί) θέλει τους οπωσδήποτε βαθμούς αν και αντιμετωπίζει τον πρωταθλήτη περυσι αλλά μέτριο φέτος Απόλλωνα Παραλιμνίου (11 βαθμοί). Οι Εβρίτες για να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής, θέλουν την 3η εντός εδρας νίκη τους, ενώ ο Μιχάλης Φλώρος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ωρα 14:18 Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ωρα 14:22 Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:28 Ξεκινάμε από το γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη. Για τον Άρη Αβάτου ο Γιώργος Μαραντάς ξεκινά τους Αμουτζάκη, Ψεμματά, Μίλλερ, Κουτσούμπα, Ταχτσίδη, Γκέκα, Κούτρα, Δόντσο, Σιχλιμοίρη, Κοτόπουλο και Κρασώνη

Ωρα 14:32 Οι Σερραίοι του Εθνικού Σιδηροκάστρου ξεκινούν με τους Δ. Τσιντσαρης, Ι. Τσίντσαρη, Τοπάλ, Καρυπίδη, Σαμαρά, Σπανίδη, Νικολαϊδη, Ράτσικα, Γεράκη, Τσεμπερίδη, Αβράμη.

Ωρα 14:37 Στην Αλεξανδρούπολη και στο “Φώτης Κοσμάς” ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκινά με Αρβανίτη, Δορουγιδένη, Πεταλωτή, Λίτσιο, Σωτηράκη, Κούπα, Μαλτέζο, Πατσιώρα, Γκαϊδατζή, Δεδελούδη, Κολονέρο.

Ωρα 14:40 Οι Σερραίοι του Απόλλωνα Παραλιμνίου εχουν εντεκάδα τους Σαββίδη, Λιάρα, Κουτζαβασίλη, Μερεσιώτη, Δέντσα, Κ. Τριανταφύλλου, Ζυγκερίδη, Λαζαρίδης, Τάκα, Κεχαγιά, Δ. Τριανταφύλλου

Ωρα 14:46 Στην Χρυσούπολη ο Κυριακος Κετσιεμενίδης ξεκινά για τον Νέστο τους Αθανασίου, Μαϊντανό, Αρετά, Χούτσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδη, Καθάριο, Νύχταρη, Τζαμπέγια, Ν. Μελισσόπουλος, Μπέλιτς

Ωρα 14:49 Για τον Ορφέα ξεκινούν οι Ρούφος, Μπουνταγκίδης, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Ιμέρ Χιντ, Ξαντινίδης, Χαλήλ Ιμπραμ, Πασχαλάκης.

Ώρα 14:52 Στο Καλαμπάκι Δραμας η Ασπίδας Ξάνθης ξεκινά με τους Δεμένικο, Σαμαρά, Ζώτο, Νικολούδη, Μαρακλή, Δογανίδη, Κυριαζίδη, Παπαδόπουλο, Πεντεζίδη, Χριστοφορίδη, Κάτση.

Ώρα 14:55 Η ΑΕ Καλαμπακίου ξεκινα με τους Κελέτζη, Πέτρου, Ντόβα, Καλογκίρ, Τσερκέζο, Κασαπίδη, Τζιβανάκης, Μαυροβασίλη, Στάικο, Κωνσταντινίδη, Θεοδοσιάδη.

Ώρα 14:58 Τέλος στις Σέρρες το Κόσμιο έχει ως εντεκάδα τους Δεληγιάννη, Νάνο, Τζατζανά, Τάτσιο, Πλαστάρα, Λεβεντέλλη, Ταχτσόγλου, Χατζητουλούση, Ρουμπιέ, Κυριακόπουλο, Στοΐνοβιτς

Ώρα 15:00 Ο υπηρεσιακός προπονητής Ηλίας Εγγονίδης ξεκινά για τον Πανσερραικό τους Στεφανίδη, Μπάρδα, Κονταξή, Καστριτσέα, Κούτλα, Αναστασόπουλο, Πούφλη, Ζιώγα, Παπαβασιλείου, Πέτρου, Ομπόσου

Ώρα 15:03 Έναρξη αγώνων.

Ώρα 15:07 Στις Σέρρες καλή ευκαρία για τον Πανσερραικό σε πλασε του Παπαβασιλείου με τον Δεληγιάννη να κρατά το μηδέν.

Ώρα 15:10 Στην Χρυσούπολη από φαουλ του Καθάριου η κεφαλιά του Χούσινετς περνά άουτ.

Ώρα 15:12 Χωρίς τέρμα στο πρωτο δεκαλεπτο των αγώνων

Ώρα 15:17 Στις Σέρρες νέα ευκαιρία για του γηπεδουχους αλλα ο Δεληγιαννης διώχνει δυσκολα την κεφαλιά του Ομπόσου.

Ώρα 15:20 Γκολ στις Σέρρες. Ο Πανσερραικός με πέναλτι του Παπαβασιλείου στο 18′ ανοίγει το σκορ. Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-0

Ώρα 15:22 Γκολ στην Ξάνθη. Ο Αρης Αβατου σκοραρει στο 22′ με το πρώτο τερμα του Κρασώνη με την φανέλα του Άρη με σουτ μετα από λάθος της άμυνας του Εθνικού σε σουτ του Κοτόπουλου. Άρης  Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0

Ώρα 15:25 Στο Καλαμπάκι μεγάλη φαση για την Ασπίδα οταν ο Κατσης ανατρεπεται λίγο έξω από την μεγάλη περιοχής από τον Κελέτζη, αλλα ο διαιτητής Μαμασούλας δείχνει κίτρινη αντί για κόκκινη, με το φαουλ του Παπαδόπουλου να απομακρυνεται από τον Δραμινό πορτιέρο. 

Ώρα 15:29 Στην Χρυσούπολη ο Ορφέας Ξάνθης έχει ένα καλό σουτ με τον Πασχαλάκη, αλλά ο έμπειρος Αθανασίου διώχνει με τα πόδια.

Ώρα 15:32 Στο Καβαλιώτικο ντέρμπι Αετός Ορφανού-Κεραυνός Πέρνης 1-0 με γκολ του Παυλίδη

Ώρα 15:33 Στην Χρυσούπολη μεγάλη φαση για τον Νέστο αλλα η κεφαλιά του Χούτσινετς, βρίσκει το δοκάρι του Ρούφου.

Ώρα 15:35 Στην Αλεξανδρούπολη καλή φαση αλλα η κεφαλιά του Πεταλωτή δεν μπορεί να νικήσει τον Σαββίδη.

Ώρα 15:38 Στην Χρυσούπολη ο Ορφέας απαντά με δοκάρι και όχι δυστυχως με γκολ αφού το σουτ του Πασχαλάκη βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

Ώρα 15:40 Περίπου στο 40′ έχουμε

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0
Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 0-0
ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίδα Ξάνθης 0-0
Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-0
Αλέξανδρος Κιλκίς – Καβάλα 0-0
Άρης Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0
Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης 1-0

Ωρα 15:42 Στο Καλαμπάκι δοκαρι για τους γηπεδούχους με τον Τζιβανάκη.

Ώρα 15:44 Στην Χρυσούπολη σοβαρός τραυματισμός  του Τορομανίδη που χτυπησε με τον συμπαίικτη του Κατρανίτσα σε διεκδικηση με το κεφάλι και αντικαταστάθηκε αιμόφυρτος απο τον Βασίλη Καραγκιόζη.

Ώρα 15:46 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Ο Εθνικος με τον Πατσιώρα με δυνατό σουτ στο 43′ ανοίγει το σκορ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ώρα 15:47 Αρκετα τερματα στο φιναλε του πρωτου μέρους Αλέξανδρος Κιλκίς-Καβάλα 0-2 και Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης 1-2

Ώρα 15:48 Στην Χρυσούπολη μεγάλη φαση στο 42′ για τους γηπεδούχους αλλά ο Νέστος χανει μετά τον αγώνα με την Πέρνη νέο πέναλτι με τον Τζαμπέγια αυτη την φορά που απέκρουσε στην αριστερή γωνία ο Ρούφος.

Ώρα 15:55 Ημιχρονα

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0
Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 0-0
ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίδα Ξάνθης 0-0
Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-0
Αλέξανδρος Κιλκίς – Καβάλα 0-2
Άρης Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0
Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης 1-2

Ώρα 16:05 Στο κεντρο υγείας μεταφερθηκε ο Θόδωρος Τορομανίδηςτου Ορφέα Ξάνθης (Δείτε ΕΔΩ)

Ώρα 16:06 Έναρξη β΄μέρους

Ώρα 16:14 Στις Σέρρες βρισκόμαστε στο 56′ και οι Σερραίοι καλύτεροι θέλουν ένα δευτερο τέρμα.

Ώρα 16:15 Στην Ξάνθη παραμένει επίσης το 1-0 για το Άβατο στο 55′ σε αγώνα που ξεκλινησε λίγο αργότερα με το σουτ του Δόντσου να περνά μόλις αουτ

Ώρα 16:21 Στην Χρυσούπολη νέο δοκάρι για τον Νέστο μετά από σουτ του Μπέλιτς. Τυχερός και πάλι ο Ρούφος.

Ώρα 16:28 Στην Ξάνθη δοκάρι για τον Άρη Αβάτου μετά το σουτ του Σαρηγιαννίδη που μπήκε νωριτερα ως αλλαγή. Παραμένει το 1-0 για τον Άρη.

Ώρα 16:30 Κοντά στο 70′ δεν εχει μπει κανένα τέρμα σε 25 λεπτά

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0
Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 0-0
ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίδα Ξάνθης 0-0
Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-0
Αλέξανδρος Κιλκίς – Καβάλα 0-2
Άρης Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0
Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης 1-2

Ώρα 16:36 Γκολ στην Χρυσούπολη. Ο Νέστος τελικά ανοιγει το σκορ στο 77′ με τον Σερραιο Παρουτζή και με αυτό το τέρμα παραμενει στην κορυφή. Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 1-0

Ώρα 16:37 Γκολ στην Ξάνθη. Ο Αρης Αβατου σκοραρει στο 77′ με τον Σαρηγιαννίδη . Άρης  Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0

Ώρα 16:41 Γκολ στην Χρυσούπολη. Ο Νέστος καθαρίζει τον αγώνα στο 83′ με πέναλτι του Μκρτσιαν ενώ αποβλήθηκε ο Μπουνταγκιδης. Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 2-0

Ώρα 16:42 Γκολ στις Σέρρες. Ο Πανσερραικός καθαρίζει και αυτός τον αγώνα στο 84′ με τον Βαρδικώστα. Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-0

Ώρα 16:47 Γκολ στις Σέρρες. Ο Πανσερραικός πετυχαίνει νεο τερμα στο 89′ με τον Σαρέγκο. Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου 3-0

Ώρα 16:51 Λήξη αγώνα στις Σερρες. Νέα ηττα για τον Κοσμιο στην 5η του εξοδο αππο την Κομοτηνή. Τελικο αποτέλεσμα Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου 3-0

Ώρα 16:52 Λήξη αγώνα στο Καλαμπάκι. Μηδεν σε όλα για τις δυο ομάδες που δύσκολα θα συνεχίσουν στην κατηγορία. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίδα Ξάνθης 0-0

Ώρα Λήξη αγώνα στην Ξάνθη. Τρίτη σερί νίκη για το Άβατο που ανεβαινει στην τεταρτη θέση. Τελικό αποτελεσμα Αρης Αβάτου-Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0

Ώρα 16:54 Γκολ στην Χρυσούπολη. Ο Ορφέας με πέναλτι του Βασιλη Καραγκιόζη σε χερι του Μκρτσιάν μειωνει σε 2-1. Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 2-1

Ώρα 16:55 Λήξη αγώνα στην Αλεξανδρούπολη. Νέα νίκη για τον Εθνικό που βάζει φωτιά στην υπόθεση παραμονής. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ώρα 16:56΄Γκολ στην Χρυσούπολη. Σκορερ και πάλι ομΠαρουτσής στιςνκαθυστερλησεις με τον Μπελιτς να έχει δοκαριμποριν το γκολ. Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 3-1

Ώρα 16:57 Λήξη αγώνα στην Χρυσούπολη. Στην κορυφή ο Νέστος τεταρτος πέφτει ο Ορφέας που πάλεψε και αυτλον τον αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 3-1

Ώρα 17:20 Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα και πως διαμορφωθηκε η βαθμολογια της Γ’ Εθνικής με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 width=