Γ’ Εθνική: Με ήρωα Δεληγιάννη πάλεψε για κάτι καλύτερο το Κόσμιο αλλά έφυγε με τριάρα από τις Σέρρες

 

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με Ασπίδα Ξάνθης και ΑΕ Καλαμπακίου πέρασε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, καθώς γνώρισε ήττα εντός προγράμματος στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος είχε στον πάγκο του υπηρεσιακό προπονητή τον Ηλία Εγγονιδη και προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Το ίδιο ίσχυε βέβαια και για το Κόσμιο, που πλέον υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη κα έμεινε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα δίχως νίκη ακόμα μακριά από την Ροδόπη. Μορφή του αγώνα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Δεληγιάννης που μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του, επανήλθε άμεσα στις προπονήσεις και κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων για τις επεμβάσεις του, καθώς το γεγονός ότι το τελικό σκορ περιορίστηκε στο 3-0 εν πολλοίς οφείλεται σε αυτόν.

Οι Σερραίοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 12′ σε κεφάλια του Ομπόσου ο Δεληγιάννης έδιωξε έξοχα σε κόρνερ. Στο 17′ ωστόσο ο διαιτητής είδε πέναλτι και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, ο Παπαβασιλείου το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. Στο 32′ ο Νάνος έκανε μια σέντρα αλλά δεν μπόρεσαν οι επιθετικοί να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 34′ και 43′ ο Πέτρου και ο Πουφλής είχαν σουτ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να διώχνει και να κρατά ζωντανή την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι είχαμε ευκαιρία για τους γηπεδύχος στο 58′ με τον Κωστάκη να πιάνει το σουτ και να μπλοκάρει ο Δεληγιάννης. Καλή ευκαιρία για το Κόσμιο να ισοφαρίσει είχαμε στο 63′ με τον Χατζητουλούση να πιάνει το σουτ και τον Στεφανίδη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 68ο λεπτό είχαμε ένα ακόμα σουτ του Ρούμπιε που απέκρουσε ο Στεφανίδης.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ παρέμενε εύθραυστο. Ωστόσο στο 83′ σε εκτέλεση κόρνερ του Μπομπότα ο Βαρδακωστας που είχε μπει αλλαγή με πλασέ έγραψε το 2-0 και στο 89′ ο Σαρέγκος που μπήκε και αυτός ως αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιαμαντής της ΕΠΣ Δραμας (φωτο απο το serresgoal).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Στεφανίδης, Μπάρδας (80′ Βαρδακωστας), Κονταξής, Καστριτσέας, Κούτλας, Αναστασόπουλος, Πούφλης (86′ Σαρέγκος), Ζιώγας, Παπαβασιλείου (77′ Παπαδοπουλος), Πέτρου (70′ Μπομποτας), Ομπόσου.
ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Τάτσης, Πλασταράς (71′ Βούλγαρης), Λεβεντελής (22′ λ.τ Καρατσιούνας), Ταχτσόγλου. (86′ Μαμούτ), Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Στοινοβιτς (70′ Μαυράκης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ