Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον αγώνα ΑΕΚ-Άγιαξ και τα υπόλοιπα ματς της Τρίτης

 

Μετά από την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων μπαίνουμε στην τελική ευθεία της διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αρχής γενομένης από τα οκτώ παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των τεσσάρων ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγονται το βράδυ της Τρίτης.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άγιαξ στην αναμέτρηση με το μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον. Παράλληλα συνεχίζεται και το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS, το περίφημο ThrakiSportS Champions League Predictor Game που σας (προ)καλεί να μαντέψετε σωστά τα σκορ σε καθέναν από τους αγώνες και ήδη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον στην κορυφή της σχετικής κατάταξης.

Θυμίζουμε, κερδίζετε έναν πόντο για κάθε σωστό σημείο αποτελέσματα (νίκη γηπεδούχου, ισοπαλία, νίκη φιλοξενούμενου) και τους κάνετε τρεις αν έχετε προβλέψει ακριβές σκορ ή ενάμισι αν η πρόβλεψή σας είναι κοντά στο σκορ.

Όσοι δεν έχετε λάβει μέρος στο παιχνίδι, αν και έχετε χάσει τέσσερις αγωνιστικές, προλαβαίνετε και τώρα να διαγωνιστείτε αφού συνολικά 125 παιχνίδια θα παιχτούν μέχρι τον τελικό και υπάρχει χρόνος να «ρεφάρετε» τις προβλέψεις που δεν κάνατε, χώρια που έτσι κι αλλιώς ο στόχος είναι η διασκέδαση και όχι η νίκη παρά τα δωράκια που παραδοσιακά εξασφαλίζουμε για τους νικητές. Αρκεί σύντομα να συνδεθείτε με την εφαρμογή με ένα κλικ ΕΔΩ, να εγγραφείτε στο γκρουπ που έχει δημιουργήσει το ThrakiSportS και… να παίξετε μπάλα με τις προβλέψεις σας από τώρα μέχρι και τον… Ιούνιο, όταν θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη ο μεγάλος τελικός.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις των παικτών – αναγνωστών του ThrakiSportS για τα αποψινά οκτώ παιχνίδια:

Στις 19:55 η ΑΕΚ φιλοξενεί για τον 5ο Όμιλο τον Άγιαξ και το 91% των παιχτών προβλέπει νίκη της ολλανδικής ομάδας, μόλις 3% νίκη των πρωταθλητών Ελλάδος και ένα 6% ισοπαλία.

Για τον ίδιο όμιλο στις 22:00 η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την Μπενφίκα. Το 97% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι βλέπει νίκη των Γερμανών, ένα 2% ισοπαλία και κάτω του 1% βλέπει νίκη των Πορτογάλων.

Για τον 6ο Όμιλο η Λυών αντιμετωπίζει σε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της ημέρας την Μάντσεστερ Σίτι. Το 85% βλέπει νίκη των Άγγλων, ένα 11% ισοπαλία και ένα 5% νίκη των Γάλλων.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Χοφενχάιμ αντιμετωπίζει την Σαχτάρ. Νίκη των Γερμανών βλέπει το 51%, ισοπαλία το 41% ενώ επικράτηση των Ουκρανών εκτιμά ότι θα έχουμε το 8%.

Για τον 7ο Όμιλο νωρίς στις 19:55 την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν. Νίκη των Ρώσων βλέπει το 88%, ισοπαλία ένα 10% και διπλό μόλις το 2% των Θρακιωτών.

Πιο αργά, στις 22:00 έχουμε το άλλο μεγάλο ματς του ομίλου και ίσως το σημαντικότερο της βραδιάς ανάμεσα σε Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης. Μοιρασμένα τα προγνωστικά. Το 31% βλέπει άσσο των Ιταλών, το 40% διπλό των Ισπανών και το υπόλοιπο 29% ισοπαλία.

Τέλος, για τον 8ο Όμιλο έχουμε μια ακόμα ιταλοισπανική αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Βαλένθια. Νίκη των Ιταλών βλέπει το 97% ενώ μικρότερο του 2% είναι το ποσοστό όσων βλέπει ισοπαλία και κάτω του 1% όσοι εκτιμούν ότι θα κινήσουν οι Ισπανοί.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπιζει την Γιούνγκ Μπόις. Και εδώ νίκη της γηπεδούχου ομάδας βλέπει άνω του 97% ενώ κάτω από 2% προβλέπει ισοπαλία και κάτω από 1% διπλό.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 width=