Super League: Ισοπαλία των παίδων της Ξάνθης με τον Άρη στα Πηγάδια

 

Σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος η Ξάνθη Κ15 υποδέχτηκε τον Αρη με τις δυο ομαδες να μενουν στο 1-1.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ στο 3′ των φιλοξενούμενων με τον Βεττα, βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Μετεντζίδη στο 25′. Στη συνέχεια είχαν καλή ευκαιρία με τον Ανθουλάκη για να πάρουν το προβάδισμα πριν λήξει το α’ μέρος αλλά το 1-1 «σφράγισε» την αναμέτρηση μετά από ένα παιχνίδι κέντρου στο β’ μέρος. Προ μηνος η Ξανθη επικρατησε με 0-2 στην Θεσσαλονικη του Αρη που ειναι βελτιωμένος.

Η Ξάνθη είναι στην 2η θέση με 11 πόντους, ενώ ο Άρης είναι στην 3η με 7 βαθμούς. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ανεστίδης, Ξυνός και Ιωαννίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ (Καραγιαννίδης): Τσομπανίδης (60′ λ. τρ. Χατζής), Δημητριάδης, Γιουρούκ, Κουτσός, Καραγιαννίδης, Μετεντζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης (70′ Χότσκα), Πατήρας, Ιωσηφίδης.

ΑΡΗΣ (Ηλιοπουλος), Κυριαζής, Λιτζερινος (60′ Τσέρα), Συμεωνίδης, Καραμανλης (67′ Τάλκα), Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Στεφανιδης, Κοτινάκης (75′ Παναγίδης), Χατζηϊωάννου, Καραγκιοζάκης (55′ Τυροβουζης, Βέττας (55′ Ζωγράφος).