Super League: Δύσκολες ώρες για Ουζουνίδη, βγήκε μπροστά ο Μάνταλος μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο

 

Δύσκολες είναι οι ώρες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ΑΕΚ, μετά την ήττα της Ένωσης στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό που φέρνει την ομάδα στο -12 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός ήταν έξω φρενών με τους παίκτες του και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα, αλλά εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και καταφέρθηκε με βαριές εκφράσεις για κάποιους παίκτες του συλλόγου που «παίζουν μόνο για να παίζουν» και δεν δείχνουν το απαραίτητο πάθος.

Ο Ουζουνίδης δεν κατευθύνθηκε ούτε προς την κερκίδα, σε αντίθεση με τους παίκτες της Ένωσης που πήγαν προς τους οπαδούς τους για να ακούσουν τον… εξάψαλμο για την εμφάνισή τους. Με σκυμμένο κεφάλι οι παίκτες της ΑΕΚ άκουσαν όσα τους καταμαρτυρούσαν οι φίλοι της Ένωσης και ενω ακολουθούν κρίσιμα ματς με Αγιαξ την Τρίτη και Ξάνθη την άλλη Κυριακή.

«Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω εκ μέρους όλων συγγνώμη από τον κόσμο που και σήμερα ήταν εδώ για να μας υποστηρίξει. Καταλαβαίνω την πίκρα του. Οι υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να παλέψουμε για να σώσουμε ό,τι σώζεται από τη φετινή χρόνια γιατί κινδυνεύουμε να γκρεμίσουμε όσα με τόσο κόπο όλα αυτά τα χρόνια χτίσαμε», είπε ο Πέτρος Μάνταλος που ως αρχηγός βγήκε μπροστά γοα να μιλήσει στη δύσκολη στιγμή.

Στα social media αρκετοί φιλοι της ΑΕΚ καταφέρονται εναντίον των παικτών αλλά κυρίως εναντίον του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στις αθηναϊκές ιστοσελίδες υπάρχει έντονη αντίδραση από αρθρογράφους στα λεγόμενά του, ότι δεν αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο ευθύνης και ότι κινδυνεύει να χάσει τα αποδυτήρια. Από την επίσημη ΑΕΚ δεν αναφέρουν κάτι, αλλά σίγουρο είναι ότι ο Εβρίτης κόουτς περνά δύσκολες ώρες στον πάγκο της Ένωσης.

Το πιθανότερο είναι η διοίκηση να τον στηρίξει, καθώς και ο ίδιος ο Ουζουνίδης έχει κρατήσει αξιοπρεπή στάση και δεν έχει μιλήσει για τις ευθύνες άλλων που χρεώνεται πλέον ο ίδιος σε σχέση με το ρόστερ. Ωστόσο ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ΑΕΚ που μπορεί να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές.