Volley League: Καταγγελία παίκτη του Εθνικού για διαφθορά της διοίκησης και «δημόσια συγνώμη» από τον (αυτοδιοικητικό) πατέρα του…

 

Σε επώνυμη καταγγελία για διαφθορά στις τάξεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα της διοίκησης βόλεϊ προχώρησε ένας (ανήλικος) πρώην παίκτης της ομάδας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ραπτόπουλο (γεννηθείς το 2012), που αγωνίζεται ως ακραίος στις ακαδημίες της ομάδας και μετείχε στο ρόστερ που έφτασε πέρυσι μέχρι το φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, ενώ φέτος ταξίδεψε με το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στην Κύπρο για το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα.

Ο Ραπτόπουλος, που θεωρείται από τα ταλέντα του αθλήματος στην πόλη, είχε κάνει πρόσφατα καταγγελίες για διαφθορά στους κόλπους του Εθνικού και ιδίως στο τμήμα βόλεϊ και σχολίαζε ότι τα αποτελέσματα φαίνονται στην Α1 και στην ανάπτυξη, επισημαίνοντας ότι ο παλιός παραδοσιακός κόσμος της ομάδας έχει εγκαταλείψει τον σύλλογο.

No photo description available.

Στην φωτογραφία, η επίμαχη ανάρτηση την οποία δημοσιοποίησε το ίδιο το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης μαζί με την συγνώμη του πατέρα του Γιώργου Ραπτόπουλου, γνωστού αυτοδιοικητικού παράγοντα (ήταν πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του 2010).

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ΤΑΑ Εθνικός, ο Γιώργος Ραπτόπουλος δήλωσε: «Ζητούμε συγνωμη απο τη διοίκηση του ΤΑΑ του Εθνικού ΑΛΕΞ/πολης για τα σχόλια, που ανάρτησε ο υιός μας Δημήτριος Ραπτοπουλος, τα οποία δεν τα εννοούσε και αναγνωρίζουμε ότι τα σχόλια αυτά ειναι άκρως ανυπόστατα, συκοφαντικά και δυσφημιστικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ολα αυτά τα χρονια που ήμασταν στο χώρο του Εθνικού ποτε δεν εχει υποπέσει στην αντίληψη μας ότι η διοίκηση του ΤΑΑ ειναι διεφθαρμένη και γνωρίζουμε ότι τα μέλη της ενεργούν μονο με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Εθνικού».

Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αφού χαρακτηρίζει «ατυχές» το σχόλιο από τον Δημήτρη Ραπτόπουλο, το οποίο είχε να κάνει με τη διοίκηση του Εθνικού σε επίπεδο διαφάνειας και διαφθοράς, δήλωσε ότι έκανε αποδεκτή την συγνώμη του πατέρα του. Πρόσθεσε ωστόσο: «Ας σοβαρευτούμε λιγάκι και ας προσέχουμε τι γράφουμε και τι λέμε…».