Καταγγέλει τον Γενικό Αρχηγό της ΑΕ Κομοτηνής ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για απρεπή συμπεριφορά

Ένας αγώνας παιδικού, συνήθως χαρακτηρίζεται από πάθος και ωραίες “μονομαχίες” αλλά δυστυχώς για το μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο αγώνας της ΑΕ Κομοτηνής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης φαίνεται ότι στιγματίστηκε και από απρεπείς συμπεριφορές παραγόντων.

Μάλιστα υπήρξε δημόσια καταγγελία κατά του γενικού αρχηγού και χρόνια προπονητή ακαδημιών της ΑΕ Κομοτηνής Μανώλη Δαφτσή (δεν τον κατονομάζει αλλά τον φωτογραφίζει), ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης «ως μέλος της γραμματείας, καθόλη τη διάρκεια του ματς καθύβριζε και ειρωνευόταν τους παίκτες μας και τους προπονητές μας».

Εφόσον φυσικά ευσταθεί η καταγγελία, ένα μεμονωμένο περιστατικό σίγουρα δεν μπορεί να στιγματίσει ούτε να χαρακτηρίσει μια ολόκληρη ομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν καλό όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί σε θέματα συμπεριφοράς, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για αναμετρήσεις με τόσο νέους αθλητές.

Η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

Με το ροζ φύλλο αγώνα έφυγε από την Κομοτηνή το παιδικό μας τμήμα κερδίζοντας την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τη στάση που έδειξαν στο παιχνίδι όπου με την ανοχή των διαιτητών ξέφυγε σε πολλές περιπτώσεις από τα αθλητικά πλαίσια.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του επί χρόνια προπονητή ακαδημιών και στελέχους της ΑΕΚ ο οποίος ως μέλος της γραμματείας, καθόλη τη διάρκεια του ματς καθύβριζε και ειρωνευόταν τους παίκτες μας και τους προπονητές μας. Τέτοιου είδους συμπεριφορές γυρνάνε το αγαπημένο μας άθλημα πολλά χρόνια πίσω.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν στρεφόμαστε εναντίον της ομάδας της ΑΕΚ με την οποία διατηρούμε φιλικές σχέσεις επί σειρά ετών.