Ιστορική βραδιά για τον Βασίλη Τοροσίδη! Συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα!

Ιστορική βραδιά αυτή της 18ης Νοεμβρίου για τον Βασίλη Τοροσίδη. Μπαίνοντας ως αλλαγή στην θέση του Μασούρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Εσθονία, έφτασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

Ήταν 24 Μαρτίου του 2007 όταν πρωτοφόρεσε την φανέλα της γαλανόλευκης, στην πικρή ήττα με 1-4 από την Τουρκία στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Euro 2008 της Αυστρίας.

Από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι. Ο Τόρο αγωνμίστηκε σε δύο Μουντιάλ (το 2010 στη Νότια Αφρική και το 2014 στην Βραζιλία) και δυο Euro (το 2008 στην Αυστρία και το 2012 στην Πολωνία).

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο πρώτος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να πει ποτέ το αντίο από την Εθνική και θα είναι πάντα πιστός στρατιώτης, στην διάθεση του εκάστοτε προπονητή.

Είναι ήδη στους πέντε κορυφαίους σε συμμετοχές. Η παλιότερη αφίσα της εφημερίδας Ξάνθη Sport δείχνει ορισμένες από τις πιο όμορφες στιγμές του με τη γαλανόλευκη. Και το πιο σημαντικό; Το κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει…