Γ’ Εθνική: Σπουδαία και επεισοδιακή νίκη του Άρη Αβάτου επί του Ορφέα στο Ξανθιώτικο ντέρμπι

 

Σε ένα επεισοδιακό αγώνα ο Άρης Αβάτου επικράτησε με 1-0 του Ορφέα Ξάνθης και ανάσανε βαθμολογικά.

Το πρώτο μέρος σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με άσχημες καιρικές συνθήκες και λίγο κοσμο στις κερκιδες ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις κυρίως για τους τυπικά γηπεδούχους του Αβάτου με σουτ του Γκέκα που δεν ανησύχησαν τον Ρούφο.

Η φάση στο 56′ στο δεύτερο μέρος σημάδεψε τον αγώνα όταν ο Τζαμπάζ Χακή του Ορφέα έδωσε κατά λάθος προς τα πίσω πάσα στον Κουτσούμπα όπου από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Άρη. Στην φάση αυτή ο επόπτης σήκωσε για οφ σαιντ αλλά ο διαιτητής Μαρόπουλος κατοχύρωσε το γκολ μέσα σε διαμαρτυρίες από τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Οι φιλουξενούμενοι εκνευρίστηκαν και λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Μακράκης για διαμαρτυρία παίρνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ορφέας παρά το μειονέκτημα του προσπάθησε με ένα σουτ του Τορομανίδη, με τους παίκτες του Άρη να απειλούν με σουτ του Ταχτσίδη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ρούφος. Κακή στιγμή τραυματισμός του Ζήνωνος που χτύπησε την μύτη σε διεκδίκηση (φώτο xanthi sport).

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Κούτρας, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μίλερ, Δόντσος, Γκέκας (68′ Ζήνωνος, 80′ Ζωσιμίδης), Σιχλοιμίρης, Σαρηγιαννίδης (90′ Καλογιάννης), Κοτόπουλος (78′ Ταχτσίδης).

ΟΡΦΕΑΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης (73′ Λαζαρίδης), Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (61′ Χίντ Ιμέρ), Χαλήλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης (67′ Μουμίνογλου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΟ THRAKISPORTS ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ