Γ’ Εθνική: Νέα ήττα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς του Παμπορίδη για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Δεν τα κατάφερε σε ένα ακόμα εκτός έδρας αγώνα του ο ουραγός Εθνικός Αλεξανδρούπολης που ηττήθηκε για έβδομη φορά φέτος και για πέμπτη εκτός Έβρου με 3-1 από τον Αλέξανδρο Κιλκίς και από νωρίς δείχνει να αποχαιρετά το τρένο της παραμονης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 2-0 στο φινάλε του πρωτου μέρους με πλασέ στο 39′ του Μουσόνι, ενώ στο 44′ ο Τσολακίδης έκανε το 2-0. Στο β’ μέρος οι Εβρίτες απείλησαν με κάποια σουτ των Μαρασλή και Δεδελούδη, αλλά έκαναν το 3-0 με τον Τσολακίδη με τον Εθνικό να μειώσει σε 3-1 με ωραία προσπάθεια του Κολονέρου (φώτο αρχείου).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ζάικος, Μουλουγουρίδης, Τσαταλμπασίδης, Κότσιας, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ., Αϊδονίδης, Φουρτζίου (85′ Παπαδόπουλος Κ.), Μουσόνι, Προβατίδης (80′ Λατινόπουλος), Τσολακίδης (60′ Αγαθαγκελίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:  Αρβανίτης, Δορουγιδένης (60′ Σωτηράκης), Λυμπέρης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Τσαπάνης (70′ Σιδηρόπουλος), Πατσιώρας, Γκαβανόζης (60′ Κολονέρος), Γκαϊδατζής (70′ Δεδελούδης), Μαλτέζος, Μαρασλής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΟ THRAKISPORTS ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ