Κύπελλο Ελλάδος: Έφτασε στη Λιβαδειά η αποστολή του Άρη Αβάτου για το μεγάλο ματς της Τρίτης (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Αναχώρησε πριν το μεσημέρι από την Ξάνθη και ήδη βρίσκεται στην Λιβαδειά η αποστολή του Άρη Αβάτου, η οποία θα δώσει το τρίτο της φετινό παιχνίδι με επαγγελματική ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδος, μετά τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Πλατανιά Χανίων στην φάση των νοκ άουτ και Παναχαϊκή στην πρώτη αγωνιστική του Ομίλου.

Ο Γιώργος Μαραντάς πήρε στην αποστολή τους 19 που είχαν ταξιδέψει και στην αναμέτρηση του Παραλιμνίου, με τον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα το περασμένο Σάββατο. Όλοι στην ξανθιώτικη ομάδα βλέπουν το παιχνίδι ως γιορτή με τον Λεβαδειακό, πριν την ακόμα μεγαλύτερη γιορτή, το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Οι παίκτες έφτασαν αργά το απόγευμα στην Λιβαδειά και είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν κάνοντας μια βόλτα στους δρόμους της πόλης, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ανέβασε ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης και στην οποία εικονίζονται ακόμα πίσω του και οι Αθανασίου, Μπουνταγκίδης, Δόντσος, Παπαδιώτης και Κοτόπουλος.

Η αναμέτρηση Λεβαδειακού – Αρη Αβάτου για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ξεκινά στις 17:15 και θα έχει απευθείας κάλυψη από την Cosmote τηλεοπτικά και από το ThrakiSportS σε live blogging. Θυμηθείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα και τους ορισμούς των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ.