LIVE λεπτό προς λεπτό η 5η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα έξι παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ξεχωρίζει αναμφισβήτητα το παιχνίδι ανάμεσα στον αναγεννημένο αλλά και προσφάτως τιμωρημένο με -3 βαθμούς Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που έχει το απόλυτο των 4 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το ίδιο ισχύει και για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που δοκιμάζεται στο γήπεδο της Στρυμης με τον τοπικό Ορφέα ενώ ο Πανθρακικός έχει επίσης εκτός έδρας αποστολή στο Κοπτερό με την Βιστωνίδα.

Κατά τα άλλα ο Ορφέας Ξυλαγανής φιλοξενεί την Δόξα Προσκυνητών, τα Παγούρια την Δόξα Σώστη και η Ελπίδα Σαπών την Δόξα Γρατινής σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Προγραμματισμένη έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις στις 16:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ωρα έναρξης 16:00)

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-5 (3′,14′ πεν., 57′ Ρομπέρ, 25′ πεν. Γιαννακιτσίδης, 60′ Κάρδαρης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Προσκυνητών 1-2 (30′ Σαμιώτης-48′ Σωμαράκης, 60′ Τραντόπουλος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αναγέννηση Παγουρίων – Δόξα Σώστη 3-1 (45′ Μακρής, 52′ Mούλιος, 60′ Τοτονίδης – 67’πεν. Πυλαρινός) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ορφέας Στρύμης – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1 (68′ πεν. Βάσκος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Βιστωνίδα Κοπτερού – Πανθρακικός 0-1 (15′ Ηλ. Ξενοδοχίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής 2-2 (12′ Εμρε, 90′ Καροτενούτο- 40, 45′  Μορφακίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ