30 και… να «καίνε» για τον Κενάν Μπαργκάν που τα γιόρτασε με τη κούκλα σύντροφο του (+photos)

 

Τα πρώτα άντα πάτησε ο Ξανθιώτης παίκτης της ΑΕΛ Κενάν Μπαργκάν και η κοπέλα του με τους φίλους του του επιφύλασσαν πάρτι και τούρτα έκπληξη.

Παρότι κάτοικος Λάρισας τους τελευταίους δύο μήνες, στη Θεσσαλονίκη επέλεξε 30αρίσει ο ποδοσφαιριστής παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι φίλοι του του ετοίμασαν πάρτι στο σπίτι της κοπέλας του μαζί με μια ”βυσσινί” τούρτα και το νούμερο της φανέλας του πάνω σε μια μπάλα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη και κολλητός φίλος του Μπαρκάν, Ντάρσι Νετο και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, επίσης παίκτης του Άρη.

Στα 30 του πάντως συνεχίζει να παίζει ”μπαλίτσα” και εκτός γηπέδων κρίνοντας από την πανέμορφη κοπέλα του. Το όνομα της είναι Μαριάνθη Δάσσιου, είναι από τη Χαλκιδική, μένει στη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει Νομική και παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο. Το ζευγάρι μετράει αρκετούς μήνες μαζί και το Καλοκαίρι πέρασαν τις διακοπές τους μαζί στη Σκόπελο και την Αλόννησο μαζί με τον Νέτο και τη σύζυγο του σε σκάφος.Παρότι ο Μπαργκάν έχει φύγει για τη Λάρισα, η απόσταση δε φαίνεται να τους πτοεί και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι.