Football League: Επιστροφή στον Ηρακλή με γκολ για τον νεαρό εβρίτη επιθετικό Θέμη Μυλωνά

 

Στον Ηρακλή και στην ομάδα Κ17 θα αγωνίζεται και φέτος ο νεαρός επιθετικός από τον Έβρο Θέμης Μυλωνάς.

Ο 16χρονος (γεννημένος 19/06/2002) Μυλωνάς που πέρυσι με την ομάδα της ακαδημίας του Πρωτέα Θεσσαλονίκης κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας θα φορά μετά από διαλειμμα ενος ετους την φανέλα του Ηρακλή.

Ο Μυλωνας που είναι μαθητης στην Β’ Λυκείου και ολοκλήρωσε την σεζόν ως πρωτος σκόρερ της ομάδας του Πρωτέα με 11 τέρματα, δυο εκ των οποίων οδήγησαν την ομάδα στον τελικό. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕ Διδυμοτείχου με συμμετοχές στην Μεικτες της ΕΠΣ Έβρου και κατόπιν μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και για μια διετία αγωνιζόταν στις δυνατές ακαδημίες του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Super League K15 όπου και εκεί διακρινόταν είτε ως φορ, είτε ως πλάγιος επιθετικός μέχρι την διάλυση των ακαδημιών της ομάδας, ενω και φέτος επέστρεψε στον γηραιο σημειώνοντας τέρμα στο ντεμπούτο του με την ομάδα.

Συγκεκριμένα στην επιστροφή του σκοραρε το πρωτο γκολ του Ηρακλή στην σεζόν με τον ΠΑΟΔ, ωστοσο η ομάδα του Διοικητηρίου ισοφαρισε στο τέλος. Προέρχεται απο ποδοσφαιρική οικογένεια αφού ο πατέρας Σάκης ήταν παλιος ποδοσφαιριστή της Καρωτής, της Μάνης του Ασπρονερίου, του Παλιουρίου και ομάδων της ΕΠΣ Λαρίσης, ενω και ο παππούς του αγωνιζόταν στην ΑΕΔ.