ΕΠΣ Θράκης: Γενέθλια στην… κορυφή για τον προπονητή του Ιάσμου Νίκο Μπαχαρίδη

 

Μια έκπληξη περίμενε τον προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Νίκο Μπαχαρίδη στα αποδυτήρια του γηπέδου του Σωστη, μετά την επικράτηση με 4-0 επί της τοπικής Δόξας στο τοπικό ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Πέρα από τα τέσσερα γκολ που αφιέρωσαν στον προπονητή τους, οι παίκτες του Ιάσμου είχαν φροντίσει να υπάρχει και μία… τουρτα για να γιορτάσουν πέρα από την κορυφή στην βαθμολογία, τα γενέθλια του Μπαχαρίδη. Η τούρτα δεν είχε 42 κεράκια αλλά μόνο ένα, αλλά και ένα κύπελλο.

Ο άνθρωπος που αποτελεί σημαία για το ποδόσφαιρο της Κομοτηνής και ειδικά τον Πανθρακικό, καθώς έφτασε ως παίκτης μαζί του από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Super League και έκατσε και στον πάγκο του, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος με την κίνηση αυτή μετά το τελος του ματς στον Σώστη.

Ο Μπαχαρίδης πήγε το καλοκαίρι ως προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου από την Δόξα Προσκυνητών, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣ Θράκης την περσινή σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα.

Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ο Ίασμος βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 15-1. Συνεπώς είχε διπλό λόγο για να γιορτάζει ο αγαπητός σε όλους “Μπάχα”…