Ανακοινώθηκε μέσω Instagram από τον υιό Σαββίδη η μεγάλη συμφωνία του Ντέμη με τον Ιβάν

 

Ο Γιώργος Σαββίδης… χτύπησε ξανά. Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με νέες διαδοχικές αναρτήσεις του στα social media του ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε κατ’ αρχάς τη συμφωνία του Ντέμη Νικολαΐδη με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρώην παίκτης και πρόεδρος της ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με το κανάλι «OPEN» και όπως έχει γράψει το ThrakiSportS θα συμμετέχει στο πάνελ της αθλητικής εκπομπής που ετοιμάζει ο σταθμός. «Καλώς ήρθες και καλή τύχη», ανέφερε χαρακτηριστικό του μήνυμα του Γ. Σαββίδη, που συνοδεύτηκε και με βίντεο-σκίτσο του Νικολαϊδη.

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο γιος του Ιβάν Σαββίδη postαρε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, που έχει πρώτο τον ΠΑΟΚ, αλλά κάλεσε άπαντες να μην ενθουσιάζονται και να μην βιάζονται να πανηγυρίσουν. Ζήτησε χαμηλά τα κεφάλια, αλλά και στήριξη από τους οπαδούς και ενότητα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γ. Σαββίδη ανέφερε τα εξής: «Τα κεφάλια κάτω, έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Ξέρουμε πολύ καλά τον τρόπο τους στο να κάνουν δουλειές. Σε αυτό το σημείο χρειαζόμαστε τον 12ο παίκτη μας περισσότερο από ποτέ να είναι ενωμένοι και κοντά στην ομάδα. Ολοι μαζί για το καλύτερο του ΠΑΟΚ μας».

Δείτε την ανάρτηση για την έλευση του Ντεμη στο κανάλι Open: