Γ’ Εθνικής: Παραδοσιακό ντέρμπι Ασπίδας – ΓΑΣ Κομοτηνή και ιστορική εντός έδρας πρεμιέρα για Λεύκιππο (15:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον ΓΑΣ Κομοτηνή και την ιστορική εντός έδρας πρεμιέρα του Λεύκιππου στο Αμοιρίδειο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν ωστόσο υπό το βάρος της αποκάλυψης ότι λόγω παράνομης σύνθεσης της ΚΕΔ, πάσχουν ακυρότητας όλοι οι ορισμοί των διαιτητών και κατά συνέπεια μπορεί να τιναχθεί στον αέρα το πρωτάθλημα, εφόσον μια ομάδα θελήσει να προσφύγει για κακό ορισμό τους.

Η αναμέτρηση Ασπίδας – ΓΑΣ θα ξεκινήσει στις 15:30 στο κλειστό Χριστίνα Χριστοδούλου στο Εύμοιρο και διαιτητές έχουν οριστεί οι Δημάδης και Μπακάλης από την Ανατολική Μακεδονία με κομισάριο τον Σαλικίδη. Το Λεύκιππος – Αστέρας Σίνδου θα αρχίσει στις 18:00 με διαιτητές τους Παπαγερίδη και Χατζηχαρίση και κομισάριο τον Γουρτζελίδη.

Ο αγώνας Ασπίδας – ΓΑΣ θα ξεκινήσει νωρίτερα με απόφαση της ΕΟΚ ώστε να μην συμπίπτουν στην Ξάνθη και τα δυο εντός έδρας παιχνίδια, από την στιγμή που οι δύο σύλλογοι δεν ζήτησαν κλειδάριθμο. Ωστόσο ειδικά για την Ασπίδα δημιουργεί πρόβλημα το γεγονός ότι πάνω κάτω την ίδια ώρα θα έχει αγώνα και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ασπίδας με τον Νεστο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Ωρα 15:30, Κλειστό Χρ. Χριστοδούλου Ευμοίρου: Ασπίδα Ξάνθης-ΓΑΣ Κομοτηνή [Δημάδης-Μπακάλης (Σαλικίδης)]
Ωρα 17:00, Κλειστό Ευκαρπίας: Ευκαρπία-ΜΕΝΤ [Κοϊμτζόγλου-Τσάνταλη (Δέλλας)]
Ωρα 18:00, Κλειστό Φ. Αμοιρίδης: Λεύκιππος Ξάνθης-Αστέρας Σίνδου [Παπαγερίδης-Χατζηχαρίσης (Γκουρτζελίδης)]
Ωρα 18:00, Κλειστό Καλαμαριάς: Απόλλων Καλαμαριάς -Πολύγυρος [Κοντογιάννης-Γκέκας (Φωτιάδης)]
Ωρα 18:00, Αλεξάνδρειο: Μακάμπη-ΒΑΟ [Παπαθανασίου-Κουκουλεκίδης (Αστρεινίδης)]
Ωρα 18:00, 11ο Δημ. Σχ. Ευόσμου: Δέκα-Αίας Ευόσμου [Βασιλόπουλος-Αγραφιώτης Γρ. (Μήτσιου)]
Ωρα 18:00, Κλειστό Περαίας: Ζέφυρος 02-Ν. Μουδανιά [Καρακώστας-Γεωργούλης (Παραλυκίδης)]

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here