ΕΠΣ Θράκης: Αναβάλλονται οι αγώνες της Τετάρτης για να διεξαχθούν αυτοί της… περασμένης Τετάρτης

 

Ντόμινο αναβολών φέρνει η αναβολή την περασμένη εβδομάδα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Α’ και Β’ Ομίλου του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης λόγω της κάρτας υγείας.

Τα παιχνίδια ορίστηκαν για τη προσεχή Τετάρτη 17/10. Ωστόσο αυτήν την Τετάρτη είχαν οριστεί να διεξαχθούν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για τον Γ’ και Δ’ Όμιλο.

Δυνατότητα να διεξαχθούν ταυτόχρονα την ίδια μέρα και τα οκτώ παιχνίδια δεν υπάρχει και έτσι οδηγούμαστε σε νέα αναβολή, αυτή τη φορά των αγώνων από Γ’ και Δ’ Όμιλο, ώστε να διεξαχθούν οι αναβληθέντες από Α’ και Β’ Όμιλο.

Κοινώς, με την γραφειοκρατία της κάρτας υγείας, στην οποία δόθηκε μεν παράταση αλλά όχι έγκαιρα, το όλο πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης θα πάει μια εβδομάδα πίσω.

Αυτήν την Τετάρτη θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Αναγέννηση Παγουρίων, Αετός Μίσχου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Α’ Όμιλος), Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Στρύμης και Πανθρακικός – Ελπίδα Σαπών (Β’ Όμιλος).

Την άλλη μάλλον εβδομάδα (24/10) θα μεταφερθούν οι αναμετρήσεις Δόξα Γρατινής – Ορφέας Ξυλαγανής, Κομψάτος Πολυάνθου – Δόξα προσκυνητών (Γ’ Όμιλος), Δόξα Σώστη – Βιστωνίδα Κοπτερού και Αρσάκειο – ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δ’ Όμιλος).