LIVE η Γ’ Εθνική: Αίας Ευόσμου-Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνή-Μακαμπή και Πολύγυρος-Λεύκιππος Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και τα παιχνίδια του ΓΑΣ Κομοτηνή, του Λευκιππου και της Ασπίδας Ξάνθης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ώρα 17:05 Το πρώτο τζάμπολ έχουμε σήμερα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ όπου μετέχουν και τρεις ομάδες της Θράκης, με εντός έδρας παιχνίδι για τον ΓΑΣ Κομοτηνή και εκτός έδρας παιχνίδια για Ασπίδα και Λεύκιππο Ξάνθης.

Ώρα 17:09  Οι ομάδες της Θράκης δεν συγκαταλέγονται στα φαβορί της κατηγορίας αλλά κυρίως ο ΓΑΣ και η Ασπίδα Ξάνθης ειναι ομάδες που έχεουν τίτλους στην συγκεκριμενη κατηγορία και κανένας δεν μπορεί να τους υποτιμησει.

Ώρα 17:12 Από την άλλη ο πρωτάρης στην κατηγορία Λέυκιππος Ξανθης με ρόστερ αρκετά ενισχυμένο και ενθουσιώδες θέλει να εξασφαλίσει γρήγορα την κατηγορία και να κοιτάξει κατόπιν για κάτι καλύτερο.

Ώρα 17:16 Στην πρεμιέρα τους ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα υποδεχθεί την ιστορική και νεοφώτιστη Μακαμπή που πήρε πριν 10 μέρες την θέση της ΧΑΝΘ στην κατηγορία, ενώ οι δύο ομάδες της Ξάνθης, έχουν δύσκολες αποστολές, αφού η Ασπίδα θα αντιμετωπίσει τον Αιαντα Ευόσμου και ο Λεύκιππος τον Πολύγυρο.

ΑΏρα 17:19 Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της πρεμιερας που ξεκινούν στις 6.00: ΜΕΝΤ-Ζέφυρος, Αστέρας Σίνδου-Ευκαρπία, Πολύγυρος-Λεύκιππος Ξάνθης, ΒΑΟ-Απόλλων Καλαμαριάς, ΓΑΣ Κομοτηνής-Μακαμπή, Αίας Ευόσμου-Ασπίδα Ξάνθης, Νέα Μουδανιά-ΔΕΚΑ.Πάμε να δούμε σιγά σιγά και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης.

Ωρα 17:25 Πριν ξεκινήσουμε με στοιχεία από τους, αγώνες, να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ωρα 17:28 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:32 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:35  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:39  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:43 Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:48  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:53 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:00 Τζαμπολ στα παιχνίδια, θυμίζουμε το πρόγραμμα της πρεμιέρας: ΜΕΝΤ-Ζέφυρος, Αστέρας Σίνδου-Ευκαρπία, Πολύγυρος-Λεύκιππος Ξάνθης, ΒΑΟ-Απόλλων Καλαμαριάς, ΓΑΣ Κομοτηνής-Μακαμπή, Αίας Ευόσμου-Ασπίδα Ξάνθης, Νέα Μουδανιά-ΔΕΚΑ.

Ώρα 18:09 Καταιγιστικός στα πρώτα λεπτά ο ΓΑΣ Κομοτηνή χτίζει πριν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο διψήφια διαφορά.

Ώρα 18:13 Οι δυο ομάδες της Ξάνθης παίζουν εκτός έδρας και θα σας έχουμε ενημέρωση λογικά ανά δεκάλεπτο για την εξέλιξη των αγώνων τους.

Ώρα 18:19 Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Φτάνει στο τέλος της περιόδου την διαφορά στους 19 πόντους, τη μεγαλύτερη της αναμέτρησης, έχοντας μεγάλα ποσοστά ευστοχίας και εξασφαλίζοντας σχεδόν από τώρα το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακαμπη 26-7

Ώρα 18:21 Ευχάριστα νέα για τον Λεύκιππο στην Χαλκιδική, στην πρεμιέρα του στις εθνικές κατηγορίες. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΑΟ Πολυγύρου – Λεύκιππος Ξάνθης 15-26

Ώρα 18:25 Με τρία διαδοχικά τρίποντα από Κουτσοβασίλη αρχικά (έχει πετύχει τρία) και δύο του Λεμονίδη και συνολικά 9 στα 12 τρίποντα ο ΓΑΣ φτάνει το σκορ στο 35-9 ενάμισι λεπτό μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου.

Ώρα 18:34 Εχουμε και το πρώτο τελικό αποτέλεσμα της χρονιάς, ΜΕΝΤ – Ζέφυρος 87-62

Ώρα 18:37 Ενημέρωση από την Χαλκιδική με τον Λεύκιππο στην πρεμιέρα του στα εθνικά πρωταθλήματα να έχει βάλει βάσεις νίκης. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Πολυγύρου – Λεύκιππος Ξάνθης 32-46

Ώρα 18:44 Τελείωσε το ημίχρονο και στην Κομοτηνή που είναι παράσταση για έναν ρόλο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακαμπη 43-24

Ώρα 18:51 Μόλις καταφέραμε να μάθουμε τι γίνεται και στον Εύοσμο, μπροστά είναι και η Ασπίδα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αίας Ευόσμου – Ασπίδα Ξάνθης 40-46

Ώρα 19:19 Τα πραγματα άλλαξαν στην Χαλκιδική όπου οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και πέρασαν μπροστά στορ ανατρεποντας μια μεγαλη διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΑΟ Πολυγύρου – Λεύκιππος Ξάνθης 58-57

Ώρα 19:21 Τυπική διαδικασία ο αγώνας στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακαμπη 58-35

Ώρα 19:29 Ντερμπι στον Εύοσμο, μπροστά είναι ακόμα η Ασπίδα. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Αίας Ευόσμου – Ασπίδα Ξάνθης 57-59

Ώρα 19:48 Αυτοκτονία Λεύκιππου στην Χαλκιδική, αφού ήταν μπροστά σε όλο το ματς αλλά στο τέλος… έχασε. Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες απλά απλά το τελικό. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Πολυγύρου – Λεύκιππος Ξάνθης 74-70

Ώρα 19:51 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή με ένα εύκολο απόγευμα για τον ΓΑΣ. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – κακαμπη 68-49

Ώρα 19:54 Τέλος του αγώνα και στον Εύοσμο με μεγάλη νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης. Τελικό αποτέλεσμα: Αίας Ευόσμου – Ασπίδα Ξάνθης 71-79

Ώρα 19:58 Με νίκες ξεκίνησαν ΓΑΣ Κομοτηνή και Ασπίδα Ξάνθης, με ήττα ο Λεύκιππος.
Συνοπτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του ομίλου:
ΜΕΝΤ-Ζέφυρος 87-62
Αστέρας Σίνδου-ΠΣ Ευκαρπίας 59-71
ΑΟ Πολυγύρου-Λεύκιπος Ξάνθης 74-70
ΒΑΟ-Απόλλων Καλαμαριάς 81-71
ΓΑΣ Κομοτηνή-Μακαμπή 68-49
Αίας Ευόσμου-Ασπίδα Ξάνθης 73-81
ΠΟ Νέων Μουδανιών-ΔΕΚΑ 64-84

Ώρα 20:02 Καπου εδω ολοκληρώνεται η πρώτη φετινή μας μετάδοση. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ από τους τρεις αγωνες των ομάδων της Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here