Γ’ Εθνική: Προηγήθηκε αλλά λύγισε στην Χρυσούπολη και έμεινε μόνος τελευταίος και άποντος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να προηγήθηκε στο σκορ με ένα αμφισβητούμενο τέρμα, ωστόσο δεν μπόρεσε να αντέξει μέχρι τέλους στην πίεση των γηπεδουχων που κατά διαστήματα ήταν καταιγιστικοί και έτσι ηττήθηκε στην Χρυσούπολη από τον Νέστο με 4-2, με αποτέλεσμα να αποτελεί πλέον τη μοναδική ομάδα χωρίς πόντο στο πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Κι όμως, ο Εθνικός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε πριν το δεκάλεπτο με τον Δεδελούδη, ο οποίος ωστόσο όπως υποστηρίζει ο χρυσουπολίτης δημοσιογράφος Κυριάκος Καγιάς στην καβαλιώτικη “Πρωινή” ήταν σε θέση οφσάιντ. Με ένα σουτ του Φώτη Τζαμπέγια οκτώ λεπτά μετά ο Νέστος ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει και άλλο τέρμα πριν το ημίχρονο.

Στο 4′ σουτ του Γκουτσίδη έδιωξαν οι αμυντικοί επάνω στη γραμμή, στο 10′ δε βρήκε στόχο με κεφαλιά ο Χούσινετς, στο 15′ βολίδα του Γκουτσίδη έδιωξε ο ο τερματοφύλακας σε κόρνερ, στο 28′ φάουλ του Γκουτσίδη μπλόκαρε ο Αρβανίτης, στο 36` από νέο φάουλ του Γκουτσίδη είχαμε κεφαλιά του Μελισσόπουλου αλλά απέκρουσε ο Αρβανίτης και στο 43` παράλληλη συρτή σέντρα του Γκουτσίδη, πλασέ του Καθάριου από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Ετσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1 αλλά ο Νέστος ήταν καταιγιστικός και ήταν θέμα χρόνου να πετύχει κι άλλο τέρμα, όπως κυλούσε στο παιχνίδι. Αυτό ήρθε στο 53′ με κεφαλιά του Καθάριου από σέντρα του Αρετά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 56′ μόνος του ο Μελισσόπουλος σούταρε για να κάνει το 3-1. Ακριβώς πριν αυτή τη φάση πάντως ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η Κεφαλιά τυ Σιδηρόπουλου πέρασε άουτ.

Στο 61′ είχαμε σουτ του Χούσινετς για να διώξει με τα πόδια ο Αρβανίτης και στο 67` σέντρα του Ευθυμιάδη και κεφαλιά του Μελισσόπουλου που επίσης πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε διαμορφωθεί. Στο 82` έφυγε ο Περσίδης στην πλάτη της άμυνας και έκανε απέναντι από τον Αρβανίτη το 4-1 και στο 86` σουτ του Γκαϊτατζή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης διαμόρφωσε το τελικό 4-2 (φωτο αρχείου από παλιότερο αγώνα Νέστου-Εθνικού).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς (83` Νύκταρης), Χούσινετς, Μκρτσιάν, Καθάριος (75` Τσελέπης), Τζαμπέγια, Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης (86` Κογκελίδης), Ευθυμιάδης (70` Περσίδης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης-Φλώρος): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης (73` Μαρασλής), Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Τσαχιρίδης, Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (65′ Κολονέζος), Καρακασίδης (46` Σιδηρόπουλος).