Γ’ Εθνική: Όλοι οι Θρακιώτες στη Θράκη! Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα 2η αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης με το χαρακτηριστικό να είναι ότι όλες αγωνίζονται στην Θράκη. Οι τέσσερις από τις πέντε παίζουν εντός έδρας και η μόνη που αγωνίζεται εκτός έδρας παίζει λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Ο λόγος για τον Άρη Αβάτου που φιλοξενείται από την Ασπίδα στο ΔΑΚ Ξάνθης. Λίγο πιο δίπλα, στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας υποδέχεται τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ομάδες της Ξάνθης ξεκίνησαν ιδανικά το πρωτάθλημα με νίκες στην πρεμιέρα.

Αντίθετα, οι άλλες δυο ομάδες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος ξεκίνησαν με ήττες. Στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί στο Φώτης Κοσμάς τον Πανσερραϊκό ενώ στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου παίζει με τον Αετό Ορφανού που επίσης ξεκίνησε αρνητικά στην πρεμιέρα, χάνοντας από τον Ορφέα Ξάνθης.

Κατά τα άλλα έχουμε ένα σερραϊκό ντέρμπι (Εθνικός Σιδηροκάστρου – Απόλλων Παραλιμνίου) και ένα καβαλιώτικο (ΑΟ Καβάλας – Κεραυνός Πέρνης) πέρα από το ξανθιώτικο. Το πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση της Χρυσούπολης με τον τοπικό Νέστο να φιλοξενεί την ΑΕ Καλαμακίου Δράμας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ- 1ος ΟΜΙΛΟΣ (2η αγωνιστική, Κυριακή 7/10, Ώρα 16:00)

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Απόλλων Παραλιμνίου
Μαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαδοπούλου (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΑΟ Καβάλας – Κεραυνός Πέρνης
Χοροζόγλου, Χασιώτης, Ραβικάλης (ΕΠΣ Δράμας)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αετός Ορφανού
Γεωργιτσόπουλος, Τσακίρης, Κουβαλάκης (ΕΠΣ Δράμας)

Ασπίδα Ξάνθης – Άρης Αβάτου
Σιδηρόπουλος, Διαμάντης (ΕΠΣ Έβρου), Γκιόση (ΕΠΣ Θράκης)

Ορφέας Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς
Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών), Καμπερίδης, Ευθυμιάδης (ΕΠΣ Καβάλας)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός
Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (ΕΠΣ Ξάνθης)

Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου
Τσιαουσίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηβασιλείου (ΕΠΣ Μακεδονίας)