LIVE λεπτό προς λεπτό η 2η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα έξι παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Μάνδρα με τον Ερμή να φιλοξενεί τον Ζυγό, στον Εχίνο που παίζει με την Βιστωνίδα και στη Διομήδεια όπου ο τοπικός Απόλλωνας υποδέχεται τον Αρη Πετεινού.

Ενδιαφέρον έχουν και τα ματς σε Νεάοπολη ανάμεσα σε Απόλλων Ξάνθης και ΑΕΞ, Σέλινο με την τοπική ομάδα να παίζει με την Κεντητή και Θαλασσιά με την Αναγέννηση να αντιμετωπίζει το Δροσερό.

Ρεπό αυτήν την αγωνιστική έχει η νεοφώτιστη Κεσσάνη Ερασμίου, καθώς βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε τον Αστέρα Μαγικού.

Προγραμματισμένη έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις στις 16:30. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ωρα έναρξης 16:30)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Ηρακλής Ν. Ζυγού 0-4 ΤΕΛΙΚΟ (2′ Τενεκες, 16′ Μυλωθρός, 60′ Χσιώτης, 63′ Τενεκές)

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – Α.Ε. Ξάνθης 4-2 ΤΕΛΙΚΟ (5′ Ξενιτίδης, 7′ Αυτογκολ, 41′ Γκριγκοριάν, 75′ Παρσανταριάν – 55′ Χαραλαμπίδης, 80′ Χιλμίογλου)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Α.Ο. Βιστωνίδας 4-1 ΤΕΛΙΚΟ (15′ Χατζηχασάνογλου, 47′ Πετρόφ, 65′ Χοτσκα, 85′ Χοτσκα – 55′ Μαμαλίκατζης)

Γήπεδο Σελίνου: Ατλας Σελίνου – Κεντητή 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (44′ Πανόπουλος – 55′ Μουσάογλου)

Γήπεδο Διομήδειας: Απόλλων Διομήδειας – Άρης Πετεινού 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (43′ Κουκουρίγκος)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Φίλιππος Δροσερού 5-1 ΤΕΛΙΚΟ (25′ Καζάκης, 30′ Κοτζακέλης, 42′ Καζάκης, 45′ Καζάκης, 70′ Δελητζογλου – 73′ Χασάνογλου)

ΡΕΠΟ: Κεσσάνη Ερασμίου