A2 Ανδρών: Ξεκίνημα με «ανατρεπτικό» τρίποντο για τον Άθλο επί του Μακεδονικού στην Ορεστιάδα

Τους πρώτους του τρεις πόντους κατέκτησε ο Άθλος Ορεστιάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών αφού στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 σετ τον Μακεδονικό, αν και έχασε το πρώτο σετ της αναμέτρησης.

Οι θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία στην έναρξη του αγώνα στο “Νίκος Σαμαράς” και κέρδισαν στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ. Στις λεπτομέρειες ωστόσο έχασαν και τα τρία επόμενα, με το τρίτο να κρίνεται στους 29 πόντους.

Γενικά ήταν ένας αγώνας γκραν γκινιόλ, μάλλον ακατάλληλος για καρδιακούς και με πρώτο σκόρερ τον αρχηγό Καρδαμανίδη έφτασε στο πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν από τους ισχυρούς αντιπάλους του Βορείου Ομίλου.

Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-22, 29-27, 25-21)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Ράπτης, Λαχτάρας, Καρβούνης, Καρδαμανίδης, Μαρκίδης, Καλεντζίδης, Πατσιάς(λίμπερο) / Κυλούδης, Καρράς, Κουματζίδης, Μαμαλίγκας, Τσιαμήτας
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γεωργιάδης): Καρασαλίδης, Αναστασιάδης, Κόκκινος, Καλτσίδης, Γραμματικάκης, Παρασόγλου, Κουτσονίκας (λίμπερο) / Αθανασίου, Κουτουνίδης, Τρουμπάλος, Σταυρίδης, Τσακιρίδης, Μπάνκοφ