ΕΣΠΕΘΡ: Μεγάλα ονόματα ανάμεσα στους 16 υποψηφίους για 12 θέσεις στο νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης

 

Την προσεχή Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 έχουν οριστεί οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Για τις εκλογές αυτές κατέθεσαν υποψηφιότητα συνολικά δέκα άτομα, ωστόσο μόνο τα εννέα θα εκλεγούν αφού το ΔΣ είναι εννιαμελές. Ανάμεσά τους ο απερχόμενος πρόεδρος Ειρήναρχος Κεμανετζής ως εκπρόσωπος του Εθνικού, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ και πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης αλλά και το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και επίσης πρώην πρόεδρος του ΑΟΟ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΓΕΑ Γιώργος Τσιρτσίδης.

Επίσης για την Εξελεγκτική Επιτροπή βάζει υποψηφιότητα ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Αντώνης Χατζησταύρου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 11:30 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΔΙΑΣ» (Τρωάδος 13, Αλεξανδρούπολη), απέναντι από το Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», όπου και θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Θα εκλεγούν εννιά μέλη για το ΔΣ από τις δέκα υποψηφιότητες και τρία μέλη εξελεγκτικής επιτροπής από τις έξι που κατατέθηκαν συνολικά.

Αναλυτικά, οι υποψηφιότητες για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΘΡ ειναι οι εξής (σε παρένθεση το σωματείο που την καταθέτει):

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΒΟΥΡΔΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Φοίνικας Αλεξανδρούπολης)
ΓΚΙΖΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΑΟ Ορεστιάδας)
ΚΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΣ Γαία Δράμας)
ΚΕΜΑΝΕΤΖΗΣ ΕΙΡΗΝΑΡΧΟΣ (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΣ Ερμογένης Ξάνθης)
ΜΙΧΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αμαζόνες Μαΐστρου)
ΞΕΝΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Νίκη Αλεξανδρούπολης)
ΤΣΙΡΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Γυμναστική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης)
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΟ Καβάλα)
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ (ΑΟ Νέας Βύσσας)

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες για τις θέσεις της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΠΕΘΡ ειναι οι εξής (σε παρένθεση το σωματείο που την καταθέτει):
ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΑΣ Ερμογένης)
ΜΠΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Αμαζόνες Μαΐστρου)
ΠΥΡΙΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΑΟ Καβάλα)
ΔΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Αθλος Ορεστιάδας)
ΤΣΙΝΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (Ανδροσθένης Θάσου)