Ο απολογισμός του Ποδηλατικού Γύρου Μνημείων Β. Έβρου από τον Ρήσο Ορεστιάδας

Χωρίς προβλήματα διεξήχθη την Κυριακή παρά την βροχή ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Μνημείων Β. Έβρου. Μπορεί ο αριθμός των συμμετεχόντων να ήταν μικρότερος από τις άλλες χρονιές λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοργάνωση από τον Π.Α.Σ. Ρήσος σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ε85 και τον Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου ΓΑΙΑ ήταν και φέτος άριστη.

Η ανακοίνωση του Π.Α.Σ. Ρήσος έχει ως εξής:

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ «ΡΗΣΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας την E85 Motorcycle Club ORESTIADA και την ΓΑΙΑ Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Τριγώνου διοργανώσαμε Ποδηλατικό αγώνα δρόμου ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ (ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ) και OPEN την Κυριακή 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018. Ένας αγώνας κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες στην όμορφη Ορεστιάδα μας με αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδος και της Βουλγαρίας διεξήχθη την Κυριακή 30/09/2018.

Αξίζουν πάρα πολλά Συγχαρητήρια στους αθλητές πάνω από όλα που ήρθαν μέχρι την Ορεστιάδα και συμμετείχαν με αυτήν την αναπάντεχη κακοκαιρία και έβγαλαν εις πέρας 112 ποδηλατικά χιλιόμετρα με 10 βαθμούς κελσίου, νερόχιονο και ομίχλη στο ορεινό δίκτυο- Πετρωτά Πεντάλοφος, με δύσκολο και γλιστερό οδόστρωμα.

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό: E85 Motorcycle Club ORESTIADA για άλλη μια φορά τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτόν μέσα στην βροχή και στο κρύο, τους εθελοντές μας –τα μέλη μας σε όλα τα κομβικά σημεία μέσα στο κρύο και στην βροχή, την Ελληνική Αστυνομία και τροχαία της Ορεστιάδας μας, τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού της πόλης μας, τον Ιατρό μας Καπουκρανίδη Δήμο για την εθελοντική του δράση στο σύλλογό μας, τον Ιωάννη Τζέλα οδηγό ασθενοφόρου καθώς και το Διαγνωστικό κέντρο Δημόκριτος που μας το παράθεσε, την ΓΑΙΑ τα τοπικά προϊόντα μας για την σίτιση των αθλητών, τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας για τις χορηγίες, την κριτική επιτροπή και αγωνόδικο για την άψογη συνεισφορά τους. Το φωτογραφικό team: Αζορίδη Γρηγόρη και Δήμητρα Δημητρίου. Καθώς και τον φίλο του συλλόγου μας Σταμάτη Γκροζούδη. Ότι και να πούμε είναι λίγο για χτες……… Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!!

ΡΗΣΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ