Β’ Εθνική: Για ακόμα ένα χρόνο στα παρκέ ο Γιάννης Μητσάκης

 

Στα Πεύκα επιστρέφει ο Ξανθιώτης στην καταγωγή γκαρντ Γιάννης Μητσάκης που αποφάσισε να συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο στα παρκέ και στα γήπεδα της Β’ Εθνικής. 

Ο 36χρονος γκαρντ ήταν εκ των καλύτερων της ομάδας του Στρατωνίου στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τον Μάιο, έχοντας 7,9 πόντους ανά παιχνίδι σε 28 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πευκοχώρι, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τρεις χρονιές σε ΓΑΣ Αετό με συμμετοχή και στην Α2, Αναγέννηση Φλόγα, Δόξα Λευκάδας, Πιερικός Αρχέλαος, Ξάνθη, Μακεδονικός, Αιγινιακός, Κομοτηνή και Ξυλόκαστρο.

Η ανακοίνωση: «Σε μια τελευταία προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας για το φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας.

Παίκτης της ομάδος μας θα είναι ο πολύπειρος Γιάννης Μητσάκης. Ο έμπειρος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Β Εθνικής και της Α2 όπως την Φλόγα, το Μακεδονικό, το Στρατώνι, τον Πιερικό αλλά και τον Αετό. Σε όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας τους στη Β Εθνική είναι μαλιστα και ψηλά στη λίστα με τους πρωτους σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Γιάννης στα 36 του αναμένεται να δώσει ποιότητα στα γκαρντ της ομάδας μας και με την εμπειρία του να βοηθήσει και τους νεαρότερους παίκτες της ομάδος να γίνουν καλύτεροι. Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς».