Champions League: Με Μπενφίκα η ΑΕΚ! Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ σημερινά παιχνίδια

 

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League διεξάγεται σήμερα και αύριο με την ΑΕΚ να φιλοξενεί στις 22:00 το βράδυ την Μπενφίκα.

Συνολικά έχουμε το βράδυ οκτώ παιχνίδια για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός του ThrakiSportS που σας καλεί να προβλέψετε τα σκορ στους αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και να κερδίσετε δώρα, κυρίως όμως να διασκεδάσατε.

Όσοι δεν το κάνατε από την πρεμιέρα έχετε χρόνο, αφού συνολικά 125 παιχνίδια θα παιχτούν μέχρι τον τελικό και υπάρχει πολύς χρόνος να «ρεφάρετε» τις προβλέψεις που δεν κάνατε στην 1η αγωνιστική. Αρκεί σύντομα να συνδεθείτε με την εφαρμογή με ένα κλικ ΕΔΩ, να εγγραφείτε στο γκρουπ που έχει δημιουργήσει το ThrakiSportS και… να παίξετε μπάλα με τις προβλέψεις σας από τώρα μέχρι και τον… Ιούνιο.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις των παικτών – αναγνωστών του ThrakiSportS για τα αποψινά οκτώ παιχνίδια:

Για τον αγώνα ΑΕΚ – Μπενφίκα το 54% των συμμετχεόντων στο παιχνίδι βλεπει νίκη των Πορτογάλων, το 35% ισοπαλία και μόλις το 11% επικράτηση της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπάγερν φιλοξενεί τον Άγιαξ και το 95% βλεπει νίκη των Γερμανών, 5% ισοπαλία και μόλις 1% ποντάρει στο διπλό των Ολλανδών.

Για τον 6ο Όμιλο, νωρίς, στις 19:55 έχουμε το ματς Χοφενχάιμ – Μάντσεστερ Σίτι με το 90% να προβλέπει αγγλική νίκη, το 4% γερμανική και το 6% ισοπαλία.

Στις 22:00 διεξάγεται το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Λυών και Σαχτάρ. Νικη των Γάλλων βλέπει το 82%, ισοπαλία το 14% και επικράτηση των Ουκρανών το 4%.

Για τον 7ο Όμιλο η Ρόμα φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν και το 88% ποντάρει στη νίκη της ομάδας του Κώστα Μανωλά, 8% βλεπει ισοπαλία και 4% διπλό.

Στην αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης φαβορί είναι η Ρεάλ για το 93% τω παικτών ενώ ένα 5% βλέπει ισοπαλία και νίκη των Ρώσων ένα ισχνό 2%.

Τέλος, για τον 8ο Όμιλο νωρίς, στις 19:55 έχουμε το ματς Γιουβέντους – Γιουνγκ Μπόις με το 99,6% να βλέπει νίκη για την ομάδα του Ρονάλντο και μόλις το 0,4% ισοπαλία (κανείς νίκη των Ελβετών).

Στο βραδινό μεγάλο ματς του ομίλου αναμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια το 67% βλέπει επικράτηση για τον Μουρίνιο, 20% ισοπαλία και 21% νίκη της ισπανικής ομάδας.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ