ΕΠΣ Θράκης: Το Νέο Σιδηροχώρι πήρε την «δόξα» της Γρατινής ξεκινώντας με το δεξί στο πρωτάθλημα

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που επιστρέφοντας μετά από έναν χρόνο στο τοπικό πρωτάθλημα αντιμετώπισε στο «Ιωάννης Στράντζαλης» την Δόξα Γρατινής και της πήρε την «δόξα» της πρεμιέρας, κερδίζοντας με 3-1 καθώς εκμεταλλεύθηκαν στο ακέραιο τα λάθη των παικτών του Γιώργου Δίγκα.

Το Νέο Σιδηροχώρι άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα του Κρασώνη στο 17ο λεπτό. Εμφανώς καλύτερο το συγκρότημα του Κουτσογιάννη έφτανε  σχετικά εύκολα στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια  με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ με το εύθραυστο 1-0.

Η Γρατινή έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα με τέρμα του Καμζέλα στο 50′ αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Στοΐνοβιτς με κοντινό πλασέ εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας έδωσε και πάλι προβάδισμα στα Σχοινιά με τον Λεφή λίγο πριν το τέλος του αγώνα με σουτ εντός περιοχής να εκμεταλλεύεται την λάθος εκτίμηση του Ηλιάδη και να κλειδώνει τη νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Το παιχνίδι είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα με τον διαιτητή Χαρίτσης θα αναγκάζεται να βγάλει αρκετές κάρτες, ενώ προχώρησε και στην προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης όταν δέχθηκε υβριστικά συνθήματα φιλάθλων. Δύο φορές διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σπ. Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Ανδρέου (60′ Γαϊδας), Στοΐνοβιτς, Λεφής, Αραμπάς, Κούτρας, Πασχάλης (80′ Νερόπουλος), Λάσκαρης, Αθανασιάδης, Κρασώνης (87′ Γιουρτσίδης), Παπακωνσταντίνου

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Γιώργος Δίγκας): Ηλιάδης, Κακανούδης, Ρόιδος, Γιολδάσης, Παπαχρόνης, Καμζέλας, Νεαζή Αλή (60′ Μουζασβίλι), Λεγάτος, Τζελέπης, Μορφακίδης, Μιχαλακέλης (70′ Γιοβάνης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ